Zadovoljna.si
Slavna mama očitno pogreša pozornost.

Trači

Kakršna hči, taka mati ...

Z.S.
09. 08. 2012 09.23
12

Fotografijo je na Twitterju objavila kar njena hči, s katero je pred kratkim popivala v eni izmed restavracij, kjer je posnetek tudi nastal. Več kot očitno je, da zvezdniška mama pogreša pozornost, ki so jo sedaj deležni njeni otroci. Vas zanima, komu pripada razgaljeno oprsje?

Slavna mama očitno pogreša pozornost.
Slavna mama očitno pogreša pozornost.FOTO: Twitter
Je to primerno?

Kris Jenner šteje 56 let, njeno obnašanje pa je večkrat podobno najstnici. Ena izmed najbolj aktivnih zvezdniških menedžerk, ki je družino Kardashian iz nič naredila slavno, se je tako razgalila na prijetni večerji, kamor se je odpravila s svojo hčerko Khloe. Dekleti sta uživali v mirnem obroku, vse dokler nista prišli do alkohola. Tekila jima je očitno vlila veliko poguma, zato sta v svojo družbo povabili še nekaj tamkajšnjega osebja in med nekontroliranim plesom po prostoru je nastala predstavljena fotografija. Na njej slavna mama stiska svoje prsi in jih nastavlja objektivu. Tuji mediji so zaradi podobnih dogodkov že začeli z namigovanji, da slavna mamica preprosto pogreša pozornost, ki je danes namenjena njenim otrokom – Kourtney, Kim, Khloe, Robu ter najmlajšima predstavnicama družine Kardashian, Kendall in Kylie.

Obožujejo pozornost

Fotografijo, ki je nastala na večerji, bi tako običajno pripisali najbolj znani Kardashionovi lepotici Kim, ki svoje oboževalce vsakodnevno seznanja z dogodki iz svojega življenja. Med fotografijami hrane, modnih dodatkov, hišnih ljubljenčkov, oblačil in še bi lahko naštevali, se tako pojavljajo tudi fotografije v kopalkah in spodnjem perilu. Saj poznate tisti znani rek, kakršna mati, taka hči ...

Kim je mojstrica samopromocije!
Kim je mojstrica samopromocije!FOTO: Twitter

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375