Zadovoljna.si
Nenaličena Kelly Osbourne - 1

Trači

Kakšna sprememba! Jo opazite?

Z.S.
09. 08. 2012 11.34
3

27-letna hčerka glasbenika Ozzyja Osbourna je znova presenetila. Pred nekaj dnevi so jo paparaci ujeli na letališču v Los Angelesu, kjer je zvezdnica šokirala z grozno zabuhlim obrazom. Tuji mediji so namignili, da naj bi gostiteljica oddaje Fashion Police pridobila nekaj kilogramov. Vendar je resnica nekoliko drugačna. Preverite!

Nenaličena Kelly Osbourne - 1
Nenaličena Kelly Osbourne - 1 FOTO: X17 Agency
Dodatni kilogrami zaradi stresa

Zvezdnica je sicer res pridobila nekaj kilogramov, vendar se njena postava ni bistveno spremenila. Razlog za nekoliko večji trebušček sta predvsem stres in žalostna vest, da so leto mlajšemu bratu Jacku Osbournu diagnosticirali multiplo sklerozo. Kelly se je zato zavila v molk in tolažbo iskala predvsem v krogu svoje družine.

Velika sprememba

27-letna občasna pevka in modna poznavalka se je namreč odločila za veliko spremembo, za katero je potrebno precej poguma. Sprememba sicer ni opazna na prvi pogled, jasno pa je, da je na njenem obrazu nekaj drugačnega. Hčerka rockerja Ozzyja Osbourna si je namreč pobelila obrvi, kar je močno spremenilo njen obraz. Modna poznavalka, ki svoje izkušnje s področja osebnega stila in mode deli tudi v oddaji Fashion Police, se je za spremembo odločala dolgo časa, na koncu pa je pretehtala prav njena ljubezen do drugačnega in samosvojega modnega stila. Ker obrvi močno poudarijo obliko obraza, ga razširijo ali zožijo, je zato na prvi pogled videti, kot da si je zvezdnica obrvi popolnoma populila, kar pa njenemu precej okroglemu obrazu doda še dodatno širino in zabuhel videz.

Brez obrvi so nerazpoznavni

Verjeli ali ne, marsikatera zvezdnica bi brez obrvi izgledala popolnoma drugače, ne glede na obliko obraza. Preverite v galeriji, kjer so se strokovnjaki poigrali z računalniškimi orodji za oblikovanje in nastale so sledeče fotografije.
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368