Zadovoljna.si
Anže in Ines sta medene tedne preživela na hrvaški obali.

Trači

Kam je po poroki izginil Anže Kopitar?

J.V.
30. 08. 2013 12.18
11

Od njunega nepozabnega poročnega dne na gradu Otočec je minilo že nekaj tednov, najboljši slovenski hokejist Anže Kopitar in njegova žena Ines pa sta te dni še vedno v 'medeni' fazi. Kot kaže mladoporočenca te dni še vedno uživata v domači Sloveniji, kjer je Anže pred nekaj dnevi v krogu družine in najbližjih prijateljev praznoval svoj 26. rojstni dan. Za vse lepe želje, ki jih je ta dan prejel od oboževalcev širom sveta se je zahvalil tudi na svojem Twitter profilu, na njegov rojstni dan pa ni pozabil niti njegov dober prijatelji in nekdanji zvezdnik serije Prijatelji Matthew Perry.

Anže in Ines sta medene tedne preživela na hrvaški obali.
Anže in Ines sta medene tedne preživela na hrvaški obali.FOTO: Facebook
Začetek letošnjega julija je zaznamovala velika poroka hokejista Anžeta Kopitarja, ki je na gradu Otočec do oltarja popeljal svoje dolgoletno dekle Ines Dimc. Mladoporočenca sta po poroki nekaj časa preživela na hrvaški obali, kjer sta se predajala morskim užitkom, te dni pa preživljata v krogu družine in njunih prijateljev.

Anže Kopitar - 5
Anže Kopitar - 5 FOTO: Facebook

Praznoval je 26. rojstni dan

Anže je pred nekaj dnevi praznoval svoj 26. rojstni dan. "Preživel čudovit dan s svojo družino in najbližjimi prijatelji. Hvala vsem za lepe želje,“ je ob koncu dneva napisal na svoje družabno omrežje Twiiter. Med številnimi čestitkami smo opazili tudi voščilo njegovega moštva LA Kings: „Vse najboljše našemu najljubšemu Slovencu!“  ter igralca Matthewa Perryja: "Vse najboljše kolega...tole je moje darilo tebi.“ Na fotografiji, ki jo je Matthew objavil, sta fotografirana s Stanleyjevim pokalom.

O njem se piše knjiga

Anže in Ines sta se v zadnjih tednih udeležila tudi Blejske noči in nekaj časa preživela na golf igrišču, kjer se jima je pri igri golfa pridružil tudi Anžetov brat. Letošnje poletje je bilo za Anžeta zelo pestro, sedaj pa ga čakajo intenzivne priprave na novo sezono in Olimpijske igre. V bližnji prihodnosti se nam obeta tudi knjiga o našem šampionu, pod katero se bo podpisal publicist Esad Babačić. Delo bo nosilo naslov Banda, ali bo v knjigi razkril tudi kakšne pikantnosti iz Kopitarjevega življenja, pa bomo morali počakati.

Mnogi se sprašujejo kdaj se bosta odločila za naraščaj, družbo pa jima za zdaj dela njun kosmati prijatelj.
Mnogi se sprašujejo kdaj se bosta odločila za naraščaj, družbo pa jima za zdaj dela njun kosmati prijatelj.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471