Zadovoljna.si
Fotografija je računalniško obdelana, na resničnega dojenčka bo treba počakati še nekaj časa.

Trači

Kate in William dobila prvega pajacka za dojenčka

Z.C.
29. 11. 2012 15.49
4

Princ William in Kate Middleton sta obiskala mesto Cambridge. Dogodek so spremljali številni novinarji in fotografi, še posebej pa je vsem padlo v oči darilo, ki sta ga dobila vojvoda in vojvodinja Cambriška, in sicer pajacek za dojenčka. Mediji so seveda ljubko pozornost takoj povezali z govoricami, da par končno pričakuje naraščaj.

Prvega pajacka za dojenčka sta že dobila.
Prvega pajacka za dojenčka sta že dobila.FOTO: Reuters
Nenavadno darilo, pajacek za dojenčka, je pritegnilo precej pozornosti otoških medijev. Princ William in Kate Middleton sta ga prejela na obisku Cambridgea, kamor sta se odpravila prvič po tistem, ko jima je kraljica podelila naslov vojvode in vojvodinje tega mesta.
Catherine Middleton - 16
Catherine Middleton - 16 FOTO: Reuters

Številni meščani, ki so pričakali slavni par, so opazili Katino novo pričesko, omislila si je rahli frufru, in seveda darilo, ki ga je paru izročil nekdo iz množice: pajacek za dojenčka, na katerem je bil izvezen napis "Mali očetov kopilot" in helikopter. To naj bi po mnenju otoških medijev potrdilo govorice izpred nekaj dni, da par končno pričakuje naslednika. William je darilo sprejel z nasmehom in besedami: "Hvala, ga bom shranil!" Medtem so se na spletu pojavile že številne računalniško obdelane fotografije, na katerih sta Kate in William z dojenčkom. Očitno se nekateri že zelo neučakani.

Novico razkrila Katina prijateljica

Pred kratkim je informacijo o veselem pričakovanju britanskega kraljevega para objavil avstralski časopis New Idea, veselo novico pa naj bi razkrila prav Katina dobra prijateljica Jessica Hay, ki je prva medijem tudi razkrila, da sta se Kate in William zaročila, nato pa da se bosta poročila. In obe informaciji sta se pozneje izkazali za resnični. Kot je navedel avstralski tednik, je informacija iz Jessicinih ust o nosečnosti vojvodinje Cambriške veliko bolj verodostojna, kot vse do zdaj objavljene. Kate in William sta se poročila konec aprila lani, Britanci pa že pol drugo leto nestrpno čakajo na veselo novico o naraščaju. V tem času so mediji že večkrat objavili vest, da slavni par pričakuje otroka, a se je vselej izkazalo, da je šlo za govorice brez osnove. Bo tudi tokrat tako?

Fotografija je računalniško obdelana, na resničnega dojenčka bo treba počakati še nekaj časa.
Fotografija je računalniško obdelana, na resničnega dojenčka bo treba počakati še nekaj časa.FOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413