Zadovoljna.si
Kate Middleton

Trači

Kate Middleton – po orgijah seksualna abstinenca

Z.K
16. 07. 2012 14.25
77

Čeprav se škandal, ki je vznemiril britansko kraljevo palačo zaradi orgij, ki naj bi se jih v študijskih letih udeleževala Kate Middleton, še ni polegel, se v Buckinghamski palači že ukvarjajo z novimi natolcevanji medijev, ta pa seveda spet zadevajo seksualno življenje mladega para.

Kate naj bi zaradi moževih obveznosti noči preživljala sama.
Kate naj bi zaradi moževih obveznosti noči preživljala sama.FOTO:

Kate naj bi se udeleževala vročih zabav

Princ William in njegova soproga Kate sta spet v središču pozornosti opravljivih rubrik. Tabloid The National Enquirer se je podrobno razpisal o tem, da se je Kate med študijem udeleževala vročih zabav, na katerih so po besedah njene takratne prijateljice Emme Sayle seksali vse povprek. Še več, nekateri mediji naj bi celo razpolagali s fotografijami s teh zabav in jih nameravajo tudi objaviti. Kate je sicer želela vse trditve nekdanje prijateljice zanikati, a je kraljica prepovedala kakršno koli komentiranje zadeve. Zdaj pa so se pojavila
še namigovanja, da je Kate Williama dobesedno prisilila, da jo je poročil, saj se je odločila za seksualno abstinenco do poroke.

Opravljivi prijatelji

In če je kazalo, da se je škandal, ki je vznemiril britanski dvor
zaradi pisanja o Kateinih orgijah v času študija, polegel, je že na vidiku nova zgodba, ki vznemirja Buckinghamsko palačo. Magazin Star trdi, da med Williamom in Kate ni spolnosti. Nekdo iz kroga prijateljev mladega para, ki seveda želi ostati neimenovan, trdi, da par že štiri mesece ne seksa. Vzrok naj ne bi bili prepiri ali pa pomanjkanje ljubezni, temveč preprosto to, da imata preveč obveznosti. William naj bi imel v vojski ogromno dela, zato bolj malo noči preživi v objemu svoje mlade žene.

 

KOMENTARJI (77)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375