Zadovoljna.si
William in Kate

Trači

Kate in Williama ujeli na romantičnih počitnicah

Z.C.
13. 07. 2012 16.52
25

Cambriški vojvoda in vojvodinja te dni uživala na Sejšelih. Veselje so jima sicer pokvarili paparaci, ki so ju ujeli, medtem ko sta se sprehajala v kopalkah po plaži. V poplavi njunih fotografij, ki jih vsakodnevno objavljajo mediji, sicer ni prav veliko takih, ki bi ju lahko spravile v zadrego. Nekaj pa jih vendarle je. Poglejte fotogalerijo ...

William in Kate
William in Kate FOTO: Reuters

William in Kate sta si pravo poročno potovanje privoščila šele 15 mesecev po poroki, ki je bila 29. aprila lani, poročajo tuji mediji. Izbrala sta eksotične kraje, daleč od oči nepoklicanih, v upanju, da bi lahko brezskrbno uživala romantične trenutke, brez nadležnih paparacev. Resda upanje umre zadnje, a ne v tem primeru. Fotografi so ju ujeli na Sejšelih, medtem ko sta se nič hudega sluteč v kopalkah z roko v roki sprehajala po plaži. Fotografije so najprej pristale na naslovnici in na straneh avstralske revije Woman's Day, nato pa na svetovnem spletu.

Paparaci so ju vznemirili

William v kopalkah s cvetličnim vzorčkom, Kate v črnem bikiniju, ki razkriva njeno brezhibno postavo, dajeta vtis zaljubljenega in brezskrbnega para. Njuno brezskrbno počitnikovanje je vznemirila objava fotografij: "To naju je zelo vznemirilo, počutiva se, kot bi naju izdali." Cambriški vojvoda in vojvodinja sta na uradno poročno potovanje sicer odšla že maja lani, resda ne takoj po poroki, saj se je moral William vrniti na delovno mesto. Britanski mediji so takrat poročali, da so jima najljubša destinacija prav Sejšeli.
 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368