Zadovoljna.si
Catherine Middleton - 6

Trači

Kate je lovila Harryja, a ujela Williama

Z.M.
24. 08. 2012 08.00
34

Vojvodinja Catherine je imela že kot najstnica jasno vizijo, da želi postati del britanske visoke družbe. Ko se je vpisala na prestižno univerzo, je spoznala princa Williama, a iskrica ni preskočila takoj. Kate je bil namreč všeč Harry. Preberite podrobnosti.

Vedno je bila izbirčna. Očitno je čakala na princa.
Vedno je bila izbirčna. Očitno je čakala na princa. FOTO: Reuters

Vojvodinja Catherine je v zadnjem letu vsem dokazala, da je rojena kraljica, in zaprla usta vsem, ki so trdili, da "navadno" dekle nikoli ne bo zmoglo vseh pritiskov kraljevega življenja. 30-letna Britanka pa se je na tako življenje v resnici pripravljala kar nekaj časa. Že kot najstnica si je želela postati del britanske visoke družbe, ko se je vpisala na prestižno univerzo St. Andrews pa je kmalu spoznala princa Williama. A iskrica med njima ni preskočila takoj. Kate je bil namreč takrat všeč sošolec Harry, a se njuno razmerje ni obneslo.

On je naredil prvi korak

Neimenovani vir, ki je s Kate obiskoval prej omenjeno univerzo, trdi, da Williamova žena med študijem ni omenjala prinčevega imena in tudi sicer ni bila ravno zainteresirana zanj, dokler ni bil on tisti, ki je naredil prvi korak. Nikoli ji ni manjkalo pozornosti moških, a Kate je bila menda vedno precej izbirčna in se ni pustila zavesti.

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368