Zadovoljna.si
Kate Middleton

Kraljevo

Kate Middleton nova angleška kraljica?!

J.V.
12. 05. 2015 10.45
28

Kate Middleton bo postala nova britanska kraljica, se glasi naslov na zadnji izdaji britanskega tabloida Globe. Nobena skrivnost ni, da se kraljica Elizabeta že nekaj časa trudi, da bi monarhija obšla princa Charlesa in njegovo drugo soporogo Camillo Parker-Bowles, in če je verjeti najnovejšim informacijam, naj bi ji to sedaj tudi uspelo.

»Medtem ko so vsi odštevali do rojstva drugega kraljevega dojenčka, je soproga princa Williama prejela čudovito darilo – izvedela je, da bo postala naslednja kraljica Anglije,« je za revijo povedal vir.

Tabloid poroča, da naj bi princ William sicer izrazil skrb, da Kate ne bo kos tako veliki dolžnosti, glede na to, da ima polne roke dela z vzgojo dveh otrok, a naj bi kraljica spremenila njegovo mnenje, saj je prepričana, da bo Kate zmogla obveznosti, ki jih prinaša vloga kraljice.

Novica je zagotovo najbolj šokirala Camillo, ki si je vse od poroke s Charlesom prizadevala, da bi nekoč sedela na kraljevem prestolu. Ta naj bi se v njeni londonski rezidenci menda celo zgrudila. »Do postelje ji je moralo pomagati osebje,« je povedal vir in razkril, da je bila videti, kot da je izgubila voljo do življenja.
 

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471