Zadovoljna.si
Kate Middleton

Trači

'Kate, prevzemi krivdo za smrt medicinske sestre!'

Z.M.
13. 12. 2012 17.03
62

Britanski glasbenik Morrissey je sprožil val ogorčenja, ko je med gostovanjem v eni od televizijskih oddaj izjavil, da bi morala noseča vojvodinja prevzeti odgovornost za smrt medicinske sestre, ki je prevzela klic avstralskih radijskih voditeljev, in jo je večina krivila za to, da je novica o stanju noseče Kate prišla v javnost. Morissey ni varčeval z obsodbami obnašanja kraljevih predstavnikov, namignil je celo, da dvomi, da je s Kate dejansko kaj narobe. Preberite podrobnosti!

Morrissey je zelo kritičen do britanske kraljeve družine.
Morrissey je zelo kritičen do britanske kraljeve družine.FOTO:
Jacintha je zaradi radijske potegavščine naredila samomor.
Jacintha je zaradi radijske potegavščine naredila samomor. FOTO: Reuters

Britanski glasbenik Morrissey se je precej ostro odzval na novico o smrti medicinske sestre Jacinthe Saldanha, ki je po neslani šali avstralskih radijskih voditeljev naredila samomor, in na izjave kraljeve družine, ki je izjavila, da je zaradi tragičnega dogodka globoko prizadeta. Med gostovanjem v eni od novozelandskih televizijskih oddaj je člane družine opisal kot neverjetno arogantne. Nasprotno je zagovarjal avstralska novinarja, ki sta pokojnico potegnila za nos. "Samomora ni naredila zaradi njiju, temveč zaradi pritiska medijev in kraljeve družine," je dejal glasbenik in vojvodinjo Kate Middleton pozval, naj prevzame krivdo.

Dvomi v jutranje slabosti vojvodinje

Po njegovem mnenju je bila Kate v bolnišnici brez kakršnega koli razloga. Prepričan je, da zaradi smrti medicinske sestre ne čuti nobene krivde, kaj šele sramu. Kraljevim predstavnikom je očital, da so neverjetno arogantni, nato je šel še korak dlje in dodal, da bi morali vojvodinjo zdraviti zgolj zaradi anoreksije, ne zaradi nosečniških tegob. "Imela je jutranje slabosti, po smrti medicinske sestre pa je iz bolnišnice prišla nasmejana. Vse skupaj mi deluje zelo sumljivo," je še povedal 53-letnik, ki je že večkrat javno kritiziral kraljevo družino in jih primerjal z diktatorji. Pevec je pred leti z nekdanjo skupino The Smiths izdal celo album s pomenljivim naslovom The Queen is Dead – Kraljica je mrtva.

Princ William in Kate sta bolnišnico zapustila nasmejana.
Princ William in Kate sta bolnišnico zapustila nasmejana.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (62)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413