Zadovoljna.si
Sumljivo blizu ...

Trači

Kate Moss zapeljala zaročenca Naomi Campbell

Z. T.
26. 09. 2012 15.45
2

Kate Moss je zakuhala že številne škandale, a že nekaj časa je kazalo, da se je slavna manekenka umirila, potem ko se je poročila. A je znova poskrbela za afero, saj so jo fotografi presenetili v objemu zaročenca svoje slavne kolegice. Poglejte.

Kate in Vladimir sta bila zelo vesela drug drugega.
Kate in Vladimir sta bila zelo vesela drug drugega.FOTO: Fame
Sumljivo blizu ...
Sumljivo blizu ... FOTO:
Britanska supermanekenka Kate Moss vedno znova preseneča, pa naj gre za njeno ljubezen do drog in alkohola ali pa ljubezensko življenje. Mislili smo, da se je po poroki z Jamiejem Hinceom zresnila in umirila, a kaže, da smo se zmotili. Nedavno so jo ujeli na jahti v družbi ruskega mogotca Vladimirja Doronina, bolj znanega kot zaročenca Naomi Campbell. Kate in Vladimir sta se objemala, stiskala, le do poljuba ni prišlo. Očitno je bilo, da sta si Britanka in Rus zelo blizu in da med njima vlada neka napetost.

Kaj pa Naomi

Ni znano, kako je na fotografije reagirala vročekrvna Naomi. Če se spomnimo preteklih izbruhov besa in posledično nasilnih dejanj 'črne gazele', je bolje, da se tako Kate kot Vladimir za nekaj časa dobro skrijeta.

Kako je reagirala Naomi?
Kako je reagirala Naomi?FOTO: Reuters

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471