Zadovoljna.si
Srajca in obleka, ki sta zakuhali škandal.

Trači

Kate znova zakuhala škandal

Z. T.
27. 09. 2012 14.48
29

Ni se še umiril vihar, ki je nastal zaradi fotografij razgaljene vojvodinje Kate, ko je že nastala nova afera. Princ William in njegova soproga sta že mislila, da so "dnevi sramote" za njima, a sta se zmotila, saj se obeta nov škandal, tokrat zaradi napačne obleke. Poglejte, za kaj gre.

Srajca in obleka, ki sta zakuhali škandal.
Srajca in obleka, ki sta zakuhali škandal. FOTO: Reuters
Vojvodi in vojvodinji Cambriški je te dni najbrž kar precej nerodno, saj sta na nedavnem obisku Salomonovih otokov med uradno večerjo nosila oblačila s tradicionalnimi vzorci s Cookovega otočja, ki je oddaljeno več kot štiri tisoč kilometrov. Kate in William sta si sicer ta oblačila nadela po pomoti, potem ko so v njunem spremstvu naredili napako. Rečeno jima je namreč bilo, da bodo Williamu za večerjo pripravili tradicionalno srajco, ki so jo naredili na Salomonovih otokih, Kate pa naj bi si nadela obleko, ki jo je prinesla s seboj. Toda kot poročajo svetovni mediji, je član uradne ekipe s Salomonovih otokov, ki je spremljala kraljevi par, v njuno sobo odnesel še nekatera darila, med njimi tudi srajco in obleko s Cookovega otočja. Kaže, da sta Kate in William mislila, da gre za oblačili, ki sta predvideni za večerjo, in sta ti tudi oblekla.

Kdo je kriv?

Predstavnik vlade Salomonovih otokov je zapisal, da jim je hudo, da se je to zgodilo. ''Član spremljevalne ekipe si nikakor ne bi smel privoščiti, da vstopi v prostore kraljevega para in tam naredi popolno zmešnjavo,'' se je glasilo opravičilo vlade. Predstavniki britanskega dvora pa trdijo, da so pri vladi Salomonovih otokov preverjali, ali so obleke prave, in menda dobili tudi potrditev. Šele na večerji se je izkazalo, da gre za precej neroden spodrsljaj, ki je Kate in Williama ponovno postavil v neroden položaj.

Nista vedela, da je nastala zmešnjava.
Nista vedela, da je nastala zmešnjava.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478