Zadovoljna.si
Eros Ramazzotti in Michelle Hunziker

Trači

Katera je mati, katera je hči?

Z.C.
30. 04. 2012 13.38
15

Michelle Hunziker si je privoščila počitnice na Floridi, paparaci pa so jo ujeli med pohajkovanjem po Miamiju s 16-letno hčerko Auroro. Italijanska televizijska zvezdnica švicarskih korenin se lahko pohvali s čudovito postavo, odraščajoča hčerka, ki je sad ljubezni med Michelle in italijanskim pevcem Erosom Ramazottijem, pa bolj spominja na njeno sestro kot na hčer.

Michelle Hunziker s hčerko Auroro v teh dneh uživa na počitnicah na Floridi, z njima je tudi Michellin varnostnik, brez katerega 35-letna Švicarka ne gre nikamor, paparaci pa so veselo trojico ujeli med pohajkovanjem po Miamiju. Mama in hči radi  izbirata podobna oblačila, zaradi česar bi nepozoren opazovalec včasih težko presodil, katera je mati in katera hči.

Aurora pred kratkim dobila sestrico

Aurora je pred tem preživela počitnice z očetom Erosom Ramazzottijem, slavnim italijanskim pevcem, s katerim je bila Michelle poročena štiri leta. Ločitev je bila težka in boleča, še posebej za Erosa, ki si dolgo ni našel nove družice, saj nikakor ni mogel preboleti ločitve od svoje Michelle. Pred kakšnim letom pa je spoznal mlado temnolasko Mariko, se zaljubil, ljubezen pa sta okronala z rojstvom male Raffaele Marie.

Michelle sveže zaljubljena

Pred nekaj meseci je po več neuspešnih zvezah svojo sorodno dušo našla tudi Michelle, zaljubila se je v mladega dediča modnega imperija Trussardi, Tomasa Trussardija, in vse kaže, da ju čaka skupna prihodnost.
 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368