Zadovoljna.si
Lili (desno) je razkrila, da je imela kot otrok svetle lase.

Trači

Katera znana Slovenka se je skrila v mamino naročje?

Z.L.
04. 04. 2012 09.21
5

Lili Žagar je na slovensko medijsko sceno stopila kot voditeljica informativne oddaje Svet na Kanalu A, dodobra pa smo jo vsi spoznali v času, ko je vodila resničnostni šov Kmetija išče lastnika. Simpatična Dolenjka je srečna v objemu svojega partnerja Marka Potrča, njuno srečo pa je leta 2009 dopolnil sinček Tilen. Lili se je po koncu resničnostnega šova posvetila družini, a je ostala dejavna na družbenih omrežjih. Prav tam je pred kratkim objavila zanimivo fotografijo, na kateri kot otrok pozira v družbi svoje mame in sestrične ter pripisala, da je bila takrat pač 'blond'.

Lili (desno) je razkrila, da je imela kot otrok svetle lase.
Lili (desno) je razkrila, da je imela kot otrok svetle lase.FOTO: Facebook
Lili Žagar je svojo kariero na slovenski medijski sceni začela kot voditeljica oddaje Svet na Kanalu A, kjer je tudi spoznala svojega partnerja Marka Potrča. Svoje uspešno delo je kronala z viktorjem za obetavno medijsko osebnost leta 2008, njeno osebno srečo pa je čez slabo leto dopolnil še prvorojenec Tilen, ki sta se ga oba z Markom zelo razveselila. Kmalu po porodniškem dopustu se je simpatična Dolenjka znova s polno paro predala delu in sprejela vlogo voditeljice resničnostnega šova Kmetija išče lastnika, saj si je že od nekdaj želela delati na tem področju. V tem času si je pridobila tudi zelo širok krog znancev in oboževalcev, s katerimi po končanem šovu stike vzdržuje preko družbenih omrežij. Pred kratkim pa se je med njenimi objavami znašla tudi simpatična fotografija iz otroštva, ob kateri je Lili hudomušno zapisala: „Malo sem brskala po starih fotkah in našla tole. V družbi moje mami in sestrične. PS: Jaz sem tista "ta mala" in ja, bila sem blond,“ Ni kaj, priznati je treba, da je bila voditeljica že kot otrok izredno simpatična in prav zanimivo bi bilo videti, kako bi ji svetli lasje pristajali sedaj.
V šovu Kmetija išče lastnika je blestela.
V šovu Kmetija išče lastnika je blestela.FOTO:

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368