Zadovoljna.si
Takoj po pristanku je Kelly objavila fotografijo svoje modrice.

Trači

Auč! Kelly, kaj pa se ti je zgodilo?

Z.M.
08. 07. 2012 09.46
0

Kelly Osbourne zadnje tedne nima sreče z letali. Potem ko so ameriški mediji poročali, da je na enem od letov doživela živčni zlom in se izkrcala popolnoma pijana, naj bi jo zdaj na letalu ene od ameriških družb poškodoval televizor. Preberite, kaj naj bi se zgodilo in zakaj je pristala z modrico pod očesom!

Takoj po pristanku je Kelly objavila fotografijo svoje modrice.
Takoj po pristanku je Kelly objavila fotografijo svoje modrice.FOTO: Twitter

Kelly Osbourne je vajena veliko potovati, a zadnjih nekaj letov ni bilo po njenem okusu. Potem ko je pred desetimi dnevi priznala, da je v zraku doživela živčni zlom, si je zdaj na letalu proti Los Angelesu pridelala modrico.

Takoj po pristanku je Kelly objavila fotografijo svoje modrice.
Takoj po pristanku je Kelly objavila fotografijo svoje modrice.FOTO: Twitter

  "Resno? Idiotka pred mano me je razbila, medtem ko je preveč spustila svoj stol. Verjetno bom imela modrico na očesu," je Kelly besno tipkala med letom in dodala še, da se ji bo maščevala tako, da bo ves čas leta brcala v njen stol.

Kritizirala je letalsko družbo

Čez nekaj minut je na Twitterju poročala naprej. "Zakaj imam modrico na očesu, če me je s stolom udarila v čelo?" je napisala in pripisala, da se ji potnica, ki je sedela pred njo, ni opravičila za nesramno dejanje. "Ko me je sedež zadel, je vstala in se mi smejala v obraz," se je pritoževala zvezdnica, ki se je po pristanku s komentarji spravila še na letalsko družbo, s katero je letela. "Hvala vam za tole čudovito modrico. Popravite svoje sedeže, udarec v obraz z vašo televizijo je bil res zabaven," je bila sarkastična 27-letnica, ki pa je na koncu vseeno dodala, da je stevardesa po nesreči izjemno lepo poskrbela zanjo.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375