Zadovoljna.si
'Obdelana' Kim in Kanye

Trači

Pa saj to sta Kim in Kanye!

Z.N.
13. 07. 2012 19.18
6

V tuje medije je pricurljala fotografija ameriške zvezdnice resničnostnih šovov Kim Kardashian in njenega Kanyeja Westa, na kateri sta skorajda neprepoznavna in mnogi se sprašujejo, kaj se je zgodilo z njima. Videti sta namreč precej bolj obilna kot običajno …

'Obdelana' Kim in Kanye
'Obdelana' Kim in KanyeFOTO: Facebook

Na Facebook profilu Planet Hiltron so že večkrat objavili obdelane fotografije zvezdnikov in zvezdnic. Tokrat so se pošalili na račun zvezdnice Kim Kardashian in njenega izbranca Kanyeja Westa ter ju s pomočjo računalniškega programa nekoliko 'razširili'. "Brez resničnostnega šova, spretne menedžerke – mame Kris Jenner, ki skrbi za njeno kariero, ter osebnega trenerja, kozmetičarke in asistentke bi bila Kim povsem običajno dekle," so prepričani. Kim je na fotografiji videti nekoliko starejša in močnejša, na sebi pa ima obleko breskove barve , prav tako pa je bolj obilen in postaran videti tudi Kanye. 'Žrtve' podobne prevare so bili v zadnjem času med drugimi tudi Rihanna, Madonna, Beyonce in Nicki Minaj.

Čeprav so mnogi takoj spregledali, da gre za obdelano fotografijo, so nekateri nasedli prevari, prepričani, da je nenadna debelost Kardashianove posledica njene ljubezni do hitre in nezdrave prehrane. Kim je namreč pred kratkim na svojem Twitterju objavila fotografijo krožnika, naloženega z nezdravo mastno in ocvrto hrano in jasno povedala, da obožuje tovrstno prehrano ter zapisala, da pripravlja 'soul food' za svojega dragega. V zadnjem času so se v medijih pojavile tudi govorice, da se nameravata Kim in Kanye po komaj nekaj mesecih zveze poročiti. "Ali bi se poročila z njim? Absolutno!" je za medije povedala Kimina prijateljica. "O tem sploh ni dvoma!" Kim in Kanye naj bi si bila všeč že dlje časa, kot par pa sta se začela pojavljati kaj kmalu po tem, ko je Kim vložila zahtevo za ločitev od Krisa Humphriesa.

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375