Zadovoljna.si
Mariah Carey

Trači

Kljub pomoči slavne sestre ima le še nekaj mesecev življenja

Z.M.
02. 05. 2012 16.08
8

Mariah Carey, ki je z možem Nickom Cannonom pred dnevi praznovala prvi rojsnti dan njunih otrok, dvojčkov Morocco in Monroe, pestijo družinske težave. Njeni problematični sestri Alison Carey Scott, ki se je v zadnjih letih soočala z nešteto zdravstvenimi težavami, je namreč ostalo le še nekaj mesecev življenja. Sestra zvezdnice je že nekaj let okužena z virusom HIV, pred nekaj meseci pa so ji odkrili še raka na jetrih.

Mariah Carey
Mariah Carey FOTO:

Sestra priljubljene pevke Mariah Carey, Alison Carey Scott se je v zadnjih letih soočala predvsem z zdravstvenimi težavami zaradi okužbe z virusom HIV, zdaj pa so ji zdravniki diagnosticirali še raka. Kot poroča ameriška revija National Enquirer, je njeno stanje zelo resno, vendar ne zaradi aidsa, temveč zaradi rakave tvorbe na njenih jetrih. Zdravniki glede njenega stanja niso preveč optimistični. "Njen imunski sistem je močno oslabljen zaradi okužbe s HIV-om, zato je njeno preživetje še bolj ogroženo. Rekel bi, da ima pred seboj le še nekaj mesecev življenja," meni losangeleški onkolog Herman Kattlove.

Mariah ne ve za njeno resno zdravstveno stanje

Mariahina sestra, ki se ukvarja z najstarejšo obrtjo, naj bi svoje storitve spremljevalke trenutno ponujala zdravnikom, ki naj bi ji v zameno omogočili protibolečinske tablete, njena slavna sestra, ki se trenutno z možem mudi v Parizu, pa naj ne bi vedela nič o Alisoninem resnem zdravstvenem stanju. Zvezdnica se je pozimi soočala že z moževimi bitkami z zahrbtno redko obliko avtoimunske bolezni lupus nefritis, zato njeni znanci sklepajo, da bo tragedija njene sestre zanjo dvojni udarec. Sestri sicer že od začetka Mariahine kariere nista v najboljših odnosih, vendar jo je pevka podpirala pri njeni bitki z odvisnostjo od drog in nekajkrat celo plačala njeno zdravljenje.
 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368