Zadovoljna.si
Katie Holmes

Trači

Koga tako strastno poljublja Katie?

Z.C.
09. 11. 2012 12.00
6

Čeprav od ločitve med Tomom Cruiseom in Katie Holmes še ni minilo prav veliko časa, so se v medijih že pojavile govorice o novih simpatijah obeh igralcev. Tom naj bi tesno prijateljeval s Cameron Diaz, Katie pa naj bi se zaljubila v tri leta mlajšega kolega Alexa Schemmerja. A na fotografiji, na kateri Katie strastno poljublja nekega moškega, ni Alex ...

Suri od ločitve dalje živi z materjo.
Suri od ločitve dalje živi z materjo.FOTO: X17 Agency
Katie Holmes
Katie Holmes FOTO: Reuters
Tuji mediji so objavili fotografijo Katie Holmes, na kateri se strastno poljublja s kolegom Joshom Hamiltonom. Seveda gre v tem primeru zgolj za igran ljubezenski prizor, ki so ga fotografi ujeli na odru newyorškega gledališča Music Box. Katie in Josh igrata v črni komediji Dead Accounts. Ločitev od Toma Cruisa je v življenje ameriške igralke prinesla dve pomembni novosti: polepšala se je in pomladila, po štirih letih pa se je znova vrnila na gledališke odrske deske. Ameriški mediji so še pred kratkim poročali o poskusih zbližanja med Tomom in Katie zaradi njune hčerke Suri, zdaj pa pišejo, da je Tom za 33-letno igralko dokončno preteklost. Čeprav naj bi se junak Top Guna Katie na ljubo celo odpovedal nekemu scientološkemu romanju, vsi njegovi napori, da bi ohranil njun zakon, niso zalegli.

Presenetila z zahtevo za ločitev

Katie je presenetila marsikoga, zlasti pa Toma, ko je konec junija vložila zahtevo za ločitev in zahtevala tudi samostojno skrbništvo nad Suri. Vse od tedaj se je o razlogih za njeno odločitev na veliko razpravljalo, v ozadju pa naj bi bil med drugim spor zaradi vloge scientologije pri vzgoji Suri. Tom velja za gorečega pripadnika scientološke cerkve, medtem ko se Katie z nekaterimi metodami, ki jih zagovarjajo scientologi, naj ne bi strinjala. Zakon s Katie je bil za Toma že tretji, pred tem pa je bil poročen z igralkama Mimi Rogers in Nicole Kidman. S slednjo ima dva otroka, Bello in Connorja, ki od ločitve živita pri njem.

Kdo bo osvojil njeno srce

Kot poročajo ameriški mediji, naj bi, čeprav od ločitve od Toma še ni minilo prav veliko časa, Katie že imela novo ljubezen: igralca in pisatelja Alexa Schemmerja. Spoznala naj bi se med snemanjem filma Responsible adults, v katerem so Katie zaupali eno od vlog, on pa je prispeval scenarij. Igralka se na poročanje medijev ni odzvala, njena menedžerka Leslie Sloane pa je novico odrezavo zanikala: "Holmsova se ne videva z nikomer!" Že pred tem so ameriški tabloidi poročali, da je Katie komaj nekaj tednov po ločitvi od Toma začela intimno prijateljevati z dokaj neznanim igralcem Jeremyjem Strongom. Dobro obveščeni naj bi takrat povedali, da sta po neki gledališki predstavi večer končala v njenem stanovanju. A iz te moke očitno ni bilo kruha. Ali gre pri Alexu za kaj več kot zgolj za govorice, bo pokazal čas. Kar zanesljivo drži, je to, da za zdaj ostaja njena največja in edina ljubezen hčerka Suri.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413