Zadovoljna.si
Zapravljivke - 2

Trači

Kakšni zapravljivci ...

Z.K.
29. 03. 2012 12.22
0

Zvezdniški bančni računi niso ravno skromni, temu primerno pa je tudi zapravljanje denarja. Jennifer Aniston je nedavno v eni izmed vintage trgovin zapravila 20.000 dolarjev za svetilko, ki jo je namestila v svojem dvorcu v Los Angelesu. Seveda zanjo to ni velik znesek, saj je v lanskem letu zaslužila okoli 28 milijonov dolarjev. Vsekakor pa Jen ni edina, ki si privošči razsipnost, saj zelo radi zapravljajo tudi drugi zvezdniki.

Zapravljivi mama in hči.
Zapravljivi mama in hči.FOTO:

Kim za torbice zapravi 100.000 dolarjev

Starleta Kim Kardashian je s svojo mamo Kris Jenner med šopingom v Parizu za Hermesove torbice zapravila kar 100.000 dolarjev. Če vas zanima, koliko torbic je mogoče kupiti pri Hermesu za ta znesek, vam povejmo, da sta jih Kim in Kris dobili sedem: šest znamke Birkin, ena pa je bila izdelana iz krokodilje kože. Zanjo sta slavni Američanki odšteli vrtoglavih 30.000 dolarjev. Sicer za premožni dami to ni veliko denarja, saj Kim z vsako objavo na Twitterju zasluži kar 10.000 dolarjev.

V Milanu je pustila milijon evrov

Ko je Victoria Bechkam obiskala Milano, je v lokalnih trgovinah pustila kar milijon evrov. Njen nakup je vključeval torbice, čevlje, obleke, 12 parov sončnih očal, pet zof, dve obleki in uro Rolex za moža. "Res sem porabila preveč denarja," je zapravljanje komentirala Vicky. „Nakupovanje je zame kot droga, več kot imaš, več želiš. S tem denarjem bi lahko kupila več hiš,“ je še dodala.

Victoria se zaveda svoje razsipnosti z denarjem.
Victoria se zaveda svoje razsipnosti z denarjem. FOTO:

18-letni pevec kupil 8 milijonov vreden dvorec

Komaj polnoletni kanadski pevec Justin Bieber je v zapravljanju pravi začetnik. Kljub temu pa mu gre kar dobro od rok, v New Yorku je za jakne, kavbojke in spodnje perilo pustil 3.000 dolarjev, nedavno pa je za svoj novi dvorec v Kaliforniji odštel kar 6 milijonov dolarjev.

Za hčerko kupil deško kolekcijo v vrednosti 10.000 dolarjev

Brad Pitt naj bi za oblačila svoje hčere Shiloh zapravil kar 10.000 dolarjev. Skupaj s posvojeno hčerko Zaharo so se odpravili po nakupih v Parizu, Zahara je izbirala dekliška oblačila, Shiloh pa deška. Brad je svoji deklici tako kupil kar celotno kolekcijo deških oblačil in zanjo odštel 10.000 dolarjev.

60.000 dolarjev na stran!

Madonna sicer več denarja zapravi za različne telesne aktivnosti kot za oblačila, vendar tudi pri teh ni skromna. Po trgovinah se ji ni treba sprehajati, namesto tega raje prelista 'booke' priznanih oblikovalcev, v katerih so predstavljeni posamezni kosi oblačil in hitro je ob 60.000 dolarjev. Nič ne de, saj tudi sama v pesmi 'Material girl' priznava, da je materialistka.

Pop divi po nakupih ni treba hoditi.
Pop divi po nakupih ni treba hoditi.FOTO:

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368