Zadovoljna.si
Zakonca Chris Martin in Gwyneth Paltrow - 1

Trači

Upanja zanju zdaj preprosto ni več!

J.V.
22. 05. 2014 10.37
25

Čeprav ni minilo prav veliko časa odkar sta Gwyneth Paltrow in Chris Martin oznanila, da se po desetih letih zakona ločujeta, si je menda slavni pevec že našel drugo, ki mu greje posteljo. Britanski mediji poročajo, da naj bi bila to postavna televizijska voditeljica Alexa Chung.

Gwyneth je že preteklost.
Gwyneth je že preteklost.FOTO: Profimedia

Zadnje čase se vedno bolj glasno šušlja, da se je frontman skupine Coldplay in nekdanji mož igralke Gwyneth Paltrow, zapletel v vročo romanco z britansko zvezdnico Alexo Chung.

Parček naj bi že večkrat opazili skupaj, zadnjič v enem od londonskih klubov, kjer sta bila menda na zmenku. »Brez dvoma je izgledalo, kot da sta na zmenku,« je povedal očividec in dodal, da sta sedela v najbolj zatemnjenem kotu bara in ves večer nista umaknila pogleda drug z drugega.

Spomnimo, Chris in Alexa sta se spoznala lansko leto na enem od glasbenih festivalov in se menda takoj ujela, sedaj, ko je pevec po več kot desetletju znova samski, pa se njuno prijateljstvo počasi razvija v nekaj več. Kemija med njima naj bi bila prisotna od samega začetka, a se Alexa ni želela mešati v zakon. »Alexa je bila zelo razumljiva in mu je dala prostor, da reši stvari z Gwyneth,« je povedal vir, ki je s tem tudi zanikal.

Zakonca Chris Martin in Gwyneth Paltrow - 3
Zakonca Chris Martin in Gwyneth Paltrow - 3 FOTO:


 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493