Zadovoljna.si
Koščena kraljica Letizia - 1

Trači

Kraljica s svojo anoreksično postavo razburila javnost

J.V.
24. 04. 2015 13.33
10

Španska kraljica Letizia se je pred nekaj dnevi udeležila podelitve ženskih nagrad za leto 2015 in vse prisotne šokirala s svojo pojavo. Zdi se, da je Letizia v zadnjih mesecih drastično shujšala in s svojim anoreksičnim videzom povzročila nemalo skrbi.

Koščena kraljica Letizia - 1
Koščena kraljica Letizia - 1 FOTO: Profimedia

Nekdanja televizijska zvezdnica in velika modna ikona je za to posebno priložnost izbrala elegantno črno obleko, ki je razkrivala njene zastrašujoče koščene roke in hrbet.

O njenih prehranjevalnih motnjah se je v preteklosti že pisalo in Letizia je bila vedno vitka, a mnogi se strinjajo, da tako ekstremno suha ni bila še nikoli. Španski kraljevi dvor govoric, ki namigujejo, da se kraljica bori z anoreksijo, za zdaj še ni komentiral.

Spomnimo ...

Letizia in njen soprog kralj Felipe imata dve hčerki, sicer pa je bila Letizia pred tem že poročena. Od Alonsa Guerrera Péreza, pisatelja in profesorja, se je ločila leta 1999, komaj leto dni po tem, ko se je par sprehodil do oltarja. Štiri leta kasneje pa je španski kraljevi dvor objavil presenetljivo novico o njeni zaroki s kraljem Felipejem.

Koščena kraljica Letizia - 2
Koščena kraljica Letizia - 2FOTO: Profimedia


 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493