Zadovoljna.si
ZAra phillips

Trači

Britanski dvor ima nov problem ...

Z.M.
26. 10. 2012 12.46
17

Britanska kraljica Elizabeta je od svojih potomcev vajena vsega hudega, a v medije so pricurljale nove fotografije, ki jo bodo zagotovo zopet razburile. Njena najljubša vnukinja je namreč pregloboko pogledala v kozarec in se javno osramotila pred priljubljenim klubom. Poglejte fotografije!

Potrebovala je pomoč, da je našla taksi.
Potrebovala je pomoč, da je našla taksi. FOTO: Profimedia

Zara Phillips velja za najljubšo vnukinjo kraljice Elizabete, uspešna športnica, ki je na letošnjih olimpijskih igrah na ekipni tekmi v skokih s konjem osvojila olimpijsko medaljo, pa očitno slabo prenaša alkohol.

31-letnica se je namreč precej osramotila, ko je v jutranjih urah zapuščala klub Mahiki in se pošteno opita usedla v kar štiri tuje avtomobile, preden so jo varnostniki pospremili do taksija.

Škandali niso njena stvar

Najstarejša vnukinja angleške kraljice je sicer znana kot predana športnica, ki gara za svoje uspehe, lani poleti se je tudi poročila s svojim dolgoletnim fantom, ragbijašem Michaelom Tindallom, s katerim ju povezuje globoka ljubezen.

Škandali niso v njeni navadi, a očitno je precenila svojo toleranco do alkohola in pregloboko pogledala v kozarec.


 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413