Zadovoljna.si
Ranjeni Big Pat, Hollie in Chris

Trači

Krvav obračun zaradi Rihanne

Z.K.
18. 06. 2012 11.24
32

V enem izmed newyorških klubov se je zgodil krvav obračun med ameriškima hip hop zvezdnikoma. Vpletena sta bila Chris Brown in raper Drake, prvi nekdanji Rihannin fant, drugi pa njen domnevni ljubimec. Poškodovanih je bilo več nedolžnih ljudi, med njimi tudi avstralska turistka, ki je v glavo dobila steklenico in potrebovala kar 16 šivov. Poglejte si podrobnosti in fotografije.

Je vzrok za pretep Rihanna?

Ameriška zvezdnika, nekdanji Rihannin fant Chris Brown in raper Drake, sta newyorški nočni klub spremenila v pravo vojno območje. V sovražnem odnosu naj bi bila zaradi pevke Rihanne, saj sta z njo oba romantično povezana. Chris in Rihanna sta bila par, vse dokler se ta ni nad njo fizično znesel. Incident se je zgodil leta 2009 po končani prireditvi nagrad grammy.

Klub spremenila v bojno polje

Pretep med Chrisom in Drakom naj bi se začel tako, da je Chris Draku poslal steklenico šampanjca, ta pa mu jo je vrnil s sporočilom, da si zdaj on deli posteljo z ljubeznijo njegovega življenja. Chris je znan po svoji nagli jezi, zato ni nič nenavadnega, da sta se zvezdnika kaj hitro spustila v pretep. Kdo je začel z udarci in metanjem steklenic, za zdaj še ni znano. Eden izmed očividcev pravi, da je steklenico prvi vrgel nekdo izmed Drakove družbe, morda celo raper sam. "Ko je poletela prva steklenica, se je v klubu odvil pravi pekel," je pojasnil očividec. Pretep naj bi nastal okoli četrte ure, ko so predvajali še zadnjo pesem.

Ranjeni tudi nedolžni

Ranjeni niso bili le udeleženi v pretepu, temveč tudi nedolžni. Med njimi je tudi avstralska turistka Hollie, ki se je znašla ravno med besnima zvezdnikoma. Spominja se steklenice, ki jo je nekdo vrgel po zraku, ta pa je zadela ravno njeno glavo. "V trenutku sem začela krvaveti in se kmalu zatem onesvestila," pojasni Hollie, ki je bila le ena izmed devetih poškodovanih, pet izmed njih s pretepom ni imelo nič, vsaj tri so morali hospitalizirati. Hudo je bil ranjen tudi Big Pat, osebni stražar Chrisa Browna, fotografije njegove poškodovane glave pa so zaokrožile po spletu. Tudi Chris je ni odnesel povsem brez poškodb, na družbenem omrežju Twitter je objavil fotografijo, na kateri je mogoče videti rano na bradi. Poškodovana naj bi bila tudi njegova spremljevalka.

Ranjeni Big Pat, Hollie in Chris
Ranjeni Big Pat, Hollie in ChrisFOTO:

 

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413