Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Kylie, kaj pa počneš?

Z.M.
23. 06. 2012 07.00
1

Avstralska pevka Kylie Minogue je očitno velika ljubiteljica doritosov, saj jih je bila pripravljena na snemanju oddaje v živo jesti z umetnega pivskega trebuha igralca Joeja Manganiella! Pevka je sprejela ponudbo voditelja Joeja McHaleja in pred celotno Ameriko pojedla čips, ne da bi si pomagala z rokami. Poglejte fotografije trenutka, ko doritosi glasbenici niso več teknili, kot bi morali!

Kylie Minoge trenutno promovira svoj najnovejši singel Timebomb, igralec Joe Manganiello pa nov film Magic Mike, skupaj pa sta gostovala v ameriški oddaji The Soup. Voditelj Joe McHale je imel ob gostovanju za oba pripravljeno prav posebno presenečenje, in sicer si je Manganiello moral nadeti umeten pivski trebuh, avstralska pevka pa je morala z njega jesti doritose. Oba sta sodelovala v šaljivem izzivu, nedvomno pa je v njem bolj užival igralec, ki ga sicer poznamo kot enega od vampirjev v priljubljeni nadaljevanki Prava kri.

Doritosi, zadrega in pivski trebuh

44-letna Kylie se je najprej nasmejala Joejevemu pivskemu trebuhu, nato pa brez posebnega oklevanja z njega pojedla prvi doritos. Pri tem si ni smela pomagati z rokami, kar ji je povzročalo nekaj težav. Pri drugem doritosu se je njen apetit malce zmanjšal, saj je težko spregledala dejstvo, da čipse je s poraščenega pivskega trebuha, njeno prehranjevanje pa spremlja celotna Amerika. Voditelj in igralec sta se ob njeni zadregi neskončno zabavala, Kylie pa je vse skupaj prenesla z dostojanstvom in smehom.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413