Zadovoljna.si
Lady Gaga

Trači

Lady Gaga izdala ameriška igralka

Z.K.
05. 04. 2012 16.04
6

Lady Gaga že nekaj časa zavrača vsa vprašanja novinarjev o njeni novi domnevni ljubezni. Pevka naj bi namreč bila v zvezi z igralcem Taylorjem Kinneyjem in čeprav so ju paparaci že večkrat ujeli skupaj, o tem ne želi javno govoriti. Morda ne bo tako zadovoljna, ko bo prebrala intervju z ameriško igralko Emmy Rossum, ki je potrdila njuno razmerje.

Lady Gaga in Taylor
Lady Gaga in Taylor FOTO:

Osvojil jo je ameriški igralec

Lady Gaga je že nekaj časa mogoče opaziti v družbi postavnega igralca Taylorja Kinneyja, ki je več kot očitno njen novi partner. Vendar pa pevka na vprašanja o razmerju ne želi odgovarjati. Pravi, da hoče ljubezensko življenje ohraniti kot nekaj zasebnega, zato razmerja s Taylorjem doslej ni želela potrditi. Povedala je le, da je zelo srečna in bolj ustvarjalna kot kadar koli prej.

Izdala jo je Emmy

Z zlatim globusom nagrajena ameriška igralka Emmy Rossum prijateljuje s priljubljeno pevko, skupaj hodita celo na zmenke. V enem izmed intervjujev je tako izdala Gagino skrivnost in javno povedala, da sta Gaga in njen fant Taylor bila skupaj na zmenku z njo in njenim partnerjem, prav tako igralcem Jacobom Tylerjem. "Skupaj smo kuhali in gledali filme. Povsem običajne stvari, imeli smo se fino,“ je razkrila v intervjuju. Gaga in Taylor sta se spoznala pri snemanju videospota za njeno pesem You And I. Posnela sta vroč prizor, od takrat pa naj bi bil par nerazdružljiv. Nedavno je zaokrožila tudi novica, da par razmišlja o skupni selitvi. Ogledovala naj bi si hišo v Pensilvaniji, še posebej navdušena naj bi bila nad graščino v mestnem okraju Lilitz.
 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368