Zadovoljna.si
... 2012 v Bukarešti.

Trači

Ups, spet scena iz Prvinskega nagona

Z.C.
10. 08. 2012 15.23
6

Se še spomnite slovite scene iz filma Prvinski nagon, v kateri je hollywoodska zvezda Sharon Stone prekrižala noge in pokazala golo mednožje. 15 let pozneje je vajo ponovila v Parizu, te dni pa so jo v podobnem položaju ujeli v Bukarešti. Poglejte fotografije.

Prvinski nagon leta 1992, ...
Prvinski nagon leta 1992, ...FOTO:

Kdo se ne spomni legendarnega filma Prvinski nagon (Basic instinct), v katerem je hollywoodska diva Sharon Stone, oblečena v kratko belo oblekico in brez spodnjic, tako zapeljivo prekrižala noge, da je osvojila velik del moškega sveta. Pred dvajsetimi leti, ko je film nastal, je bil igralkin seksi manever nekaj posebnega in drznega, Sharon pa je na stežaj odprl vrata v svet seks simbolov.

... leta 2008 v Parizu,
... leta 2008 v Parizu,FOTO:

Fotografi so slavno igralko med podobnim manevrom ujeli 15 let pozneje v Parizu, ko se je mudila na obisku znamenite pariške univerze Sorbona, kjer je nagovorila občinstvo, pri tem pa zapeljivo prekrižala noge. Ker je nosila mini krilo, so bili gledalci nad potezo zelo navdušeni. Pred nekaj dnevi pa so slavno igralko spet ujeli v podobnem položaju. Tokrat sicer ni zapeljivo prekrižala nog, temveč si je privoščila trenutek sprostitve med snemanjem najnovejšega filma, ki ga skupaj z Andyjem Garcio snema v Bukarešti. In paparac je bil spet na delu ter posnel prizor. A roko na srce, tokrat je bistveno manj senzualen kot leta 1992.

... 2012 v Bukarešti.
... 2012 v Bukarešti.FOTO:

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368