Zadovoljna.si
Megan Fox

Trači

Slavna igralka za las ušla smrti?!

J.V.
10. 12. 2014 13.08
1

Hollywoodski par Brian Austin Green in Megan Fox sta se ob prihodu prvega sina umaknila iz javnosti in medijev, in tako je ostalo vse do pred kratkim, ko je Hollywood šokirala vest o prometni nesreči, ki jo je povzročil vinjeni voznik. Ta se je zaletel v avto, v katerem sta bila Megan in Brian, policisti pa sporočajo, da bi se situacija lahko končala veliko slabše, kot se je.

Megan Fox - 7
Megan Fox - 7FOTO: Reuters

Po Davidu Beckhamu in Angelini Jolie so ameriški mediji pred nekaj dnevi poročali tudi prometni nesreči, v katero sta bila vpletena Brian Austin Green in Megan Fox.

Z nasprotne strani je v njiju trčilo vozilo, ki ga je vozil vinjeni voznik, in slavni par je imel srečo, da jo je odnesel brez hujših poškodb. Voznika so kasneje aretirali, Brian pa je priznal, da je bil dogodek za oba zelo pretresljiv.

»Vse bi šlo lahko hudo narobe,« je dejal 41-letni igralec in dodal: »Zadnjič sva se o tem pogovarjala, na poti po opravkih. Dejal sem, da sva lahko zelo srečna, saj je vozil zelo hitro in trk je bil sunkovit.« K sreči Brian in 28-letna igralka takrat nista potovala z njunima sinovoma, 2-letnim Noahom in 9 mesecev starim Bodhijem.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368