Zadovoljna.si
Prisega na zdravo življenje in si želi biti dober vzgled mladim dekletom.

Trači

Že od daleč se je videlo ...

J.V.
30. 08. 2013 11.27
2

... kako zelo gibčna je! Vedno bolj slavna hčerka igralskega para Aleca Baldwina in Kim Basinger, Ireland Baldwin je odločena, da bo ohranila svojo formo in vitko linijo. Dolgonoga lepotica je maksimalno izkoristila sončen dan in svojo vsakodnevno vadbo joge opravila kar na plaži. Svoje poze je obeležila tudi z mobilnim telefonom in jih z veseljem delila s prijatelji prek spleta.

Ireland se je joge lotila kar sredi plaže.
Ireland se je joge lotila kar sredi plaže.FOTO: Instagram
17-letna Ireland Baldwin zadnje mesece pridno polni rumene medije, predvsem po zaslugi svojega zavidanja vrednega telesa in lepote, ki jo je podedovala po svoji mami in slavni igralki Kim Basinger. Manekenka se je pred kratkim podala v svet mode in ker se dobro zaveda, kako zelo pomembna je vitka linija v svetu mode, za njo trdo gara. To dokazujejo tudi fotografije, ki jih je pred nekaj dnevi objavila na svojem Instagram profilu. Ireland že nekaj časa redno vadi jogo in nekaj poz je demonstrirala tudi na plaži v Miamiju. Začela je oblečena v športna oblačila, zaključila pa v bikiniju in na visoki skali, kjer je nogo dvignila visoko v zrak.

Ireland Baldwin izvajala jogo - 3
Ireland Baldwin izvajala jogo - 3 FOTO: Instagram
Želi si biti vzor mladim dekletom

Ireland je že pred časom dejala, da si želi biti s svojim zdravim načinom življenja vzor mladim dekletom. "Želim si biti manekenka, ki jih navdihuje,“ je za revijo People dejala hčerka zvezdnika Aleca Baldwina. "Želim si, da ljudje, ko me vidijo rečejo: 'Uau, videti je zelo zdrava!'“

Postala je tarča negativnih kritik

Odkar se je odločila podati po stopinjah svojih slavnih staršev, se je morala najstnica soočiti s številnimi negativnimi kritikami predvsem na račun svojega očeta in njegovih javnih izbruhov jeze. "Dobila sem nesramna poštna sporočila, sporočila na Twitterju in nesramne komentarje ne samo glede mojega telesa, ampak tudi moje družine,“ je priznala svetlolaska, ki močno spominja na njeno mamo Kim v mladih letih. "Tega nisem pričakovala. Bila sem šokirana kako negativni so lahko ljudje do nekoga, ki ga sploh ne poznajo.“

Prisega na zdravo življenje in si želi biti dober vzgled mladim dekletom.
Prisega na zdravo življenje in si želi biti dober vzgled mladim dekletom.FOTO: Instagram

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471