Zadovoljna.si
Babica Clara in njena slavna vnukinja.

Trači

Le kaj imata skupnega?

Z.S.
18. 03. 2012 07.51
12

Pevko Rihanno in gospo na fotografiji druži mnogo več kot ljubezen do glasbe. Gre namreč za Rihannino babico, ki jo je obiskala pred kratkim, zvezdnica pa je fotografije delila tudi s svojimi oboževalci in jih objavila na Twitterju. Udeležila se je namreč rojstnega dne svojih starih staršev.

Babica Clara in njena slavna vnukinja.
Babica Clara in njena slavna vnukinja.FOTO: Twitter
Najbolj znana babica!

Zvezdnica je preživela zabavno popoldne v družbi svojih starih staršev, glavna zvezda večera pa je tokrat bila prav njena babica Clara. Vnukinja jo je tako hitro podučila, katera poza bo pritegnila največ pozornosti in jo fotografirala, kar je delila tudi s svojimi oboževalci. Na svojem Twitter profilu je namreč objavila več fotografij, vse od zabavnih in do prijaznih gest, s katerimi sta si dedek Lionel in babica Clara izkazovala večno ljubezen. Skupaj so nazdravili s kozarcem belega vina, pevka pa se je brez sramu odpravila tudi za kuhinjski štedilnik in pripravila nekaj hrane.

Pevka se ni branila kuhanja.
Pevka se ni branila kuhanja.FOTO: Twitter
Dedek pogreša njene temne lase

Zvezdnica, ki je poznana tudi po svojem izstopajočem modnem stilu in menjavanju pričesk, naj bi tako slišala nekaj krepkih besed predvsem na račun trenutne barve las. Kot je zapisala, dedek ni bil preveč navdušen nad svetlo barvo, saj se svoje vnukinje spominja predvsem po temnih laseh. Prav tako se še vedno ni popolnoma navadil, da je njegova Rihanna znana širom po svetu. Še vedno jo najraje pokliče po njenem krstnem imenu – Robyn, da pa je na svojo vnukinjo zelo ponosen, pa dokazuje tudi stena, ki prikazuje naslovnice revij, kjer se je pojavila Rihanna.

Rihanna je na svojo družino zelo navezana.
Rihanna je na svojo družino zelo navezana.FOTO: Twitter

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368