Zadovoljna.si
Majda je moledovala, vreščala in se ob tla metala, a vse zaman.

Trači

Le kaj ji je tega treba bilo?!

Z.C.
24. 04. 2012 12.24
31

"Joooj, bog, zakaj?! Iz Banjaluke sem in mi policija ne dovoli, da bi šla k njemu. Zdravko me je videl, a ne more storiti ničesar," je vpila Čolićeva oboževalka na njegovem koncertu v Zenici. Varnostnik jo je vlekel, ona je vreščala, se metala po tleh in marsikdo bi rekel, da dogodek ni nič posebnega, saj 'grupijke' počnejo marsikaj, da bi prišle v stik s svojim ljubljencem. Le da je šlo v tem primeru za 70-letno gospo, ki v tak prizor morda ne sodi.

Majda je moledovala, vreščala in se ob tla metala, a vse zaman.
Majda je moledovala, vreščala in se ob tla metala, a vse zaman.FOTO: YouTube

Majda je 70-letna gospa iz Banjaluke in je zagrizena oboževalka Zdravka Čolića. Kot poroča bosanski portal Ekskluziva.ba, se je na Čolićevem koncertu v Zenici na vse kriplje trudila, da bi s pevcem prišla v stik. Vendar so namero sivolase babice preprečili Čolićevi varnostniki, ki so ji najprej zlepa, nato pa zgrda poskušali dopovedati, da ne more k pevcu. Babica se je vrgla na tla in začela tako glasno vreščati, da so ljudje, ki so se znašli v bližini, varnostnike prosili, naj jo vendarle spustijo k Čoliću. "Ubožica, spustite jo k Čoliću," so moledovali varnostnike, ki so ostali neomajni. Ko so domači mediji objavili Majdino zgodbo, se je vsul plaz komentarjev, ki so kritizirali postopanje varnostnikov. "Majdo vsi poznajo, saj ne izpusti niti enega Čolićevega koncerta na Balkanu. Čolić jo osebno pozna in že leta niti en njegov koncert ne mine brez Majde. Vedno jo pozdravi, ona pa mu na oder odnese cvetje. To je sramotno, kar so ji naredili," so se zgražali komentatorji.

 

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375