Zadovoljna.si
Mark in Rhea

Trači

Le kaj počne?!

Z.C.
02. 06. 2012 09.38
20

V Miamiju trenutno snemajo akcijsko komedijo Pain and Gain, v kateri ima eno od glavnih vlog Mark Wahlberg. V filmu, ki ga snemajo po resnični zgodbi dveh kriminalcev, ki sta obsojena na smrt, Mark blesti s svojo mišičasto postavo in lepo zagorelo kožo, ki pa ni plod poležavanja na plaži ali obiskov solarija, temveč se je igralec odločil za veliko bolj zdravo obliko porjavitve, 'špricanje'.

Mark in Rhea
Mark in Rhea FOTO: Reuters

Mark Wahlberg je pogosto tarča paparacev, tako kot številne njegove kolege so ga doslej ujeli v najrazličnejših situacijah, tokrat pa so ga fotografirali na balkonu hotela v Miamiju ravno v trenutku, ko ga je neka gospodična 'špricala' ali drugače povedano, tenirala. Gre za postopek, ki ga običajno opravljajo v lepotnih salonih in pri katerem losjon nanesejo na kožo s pomočjo posebnega aparata – barvne pištole. Nanos barve je zato enakomeren, na koži pa se obdrži do deset dni – odvisno od same teksture kože in pogostega tuširanja ali kopanja ter pogoste uporabe kozmetičnih sredstev. Na voljo so različni losjoni, nekateri so prozorni in se obarvajo šele po nekaj urah, spet drugi pa kožo obarvajo že v trenutku, ko se spojijo z njeno povrhnjico. Pred ponovnim nanosom spreja je priporočljivo opraviti temeljit piling telesa, s katerim bomo odstranili odmrle kožne celice in omogočili nanos brez lis.

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 408