Zadovoljna.si
Kate Moss in Jamie Hince

Trači

Ups, pozabila je zapreti zadrgo!

Z.L.
03. 04. 2012 11.58
18

Ni kaj, tudi najboljšim se zgodi. Kate Moss je sicer res modna ikona zadnjega desetletja, a očitno se tudi njej lahko kdaj tako zelo mudi, da si pozabi zapeti zadrgo na hlačah in zategniti pas. Potem ko je fotografija preko spleta zaokrožila po svetu, so se nekateri kritiki hudomušno pošalili, da vrhunska manekenka morda preizkuša nov modni trend, spet drugi so menili, da si je enostavno privoščila malo preobilen obrok in zato ni mogla normalno zapeti hlač in pasu. Kate se na fotografijo in kritike še ni odzvala, prav verjetno pa je, da bi jo najraje kar 'zradirala'.

38-letna Kate Moss, britanski model visoke mode, se je pred dnevi s svojim soprogom Jamiejem Hincejem podala na sproščen sprehod po enem izmed londonskih parkov. Vse lepo in prav, če paparaci, ki ji sledijo na vsakem koraku, ne bi ovekovečili modnega kiksa, ki se očitno lahko zgodi tudi modelu kova Kate Moss. Manekenka se je namreč naokrog sprehajala z odprto zadrgo in odpetim pasom, najhuje pa je, da tega ni opazila. Na spletu se je po objavi fotografije pojavilo veliko kritikov, ki so se vsi po vrsti šalili na njen račun. Tako naj bi po mnenju nekaterih Kate preizkušala nov modni trend, spet drugi so prepričani, da si je pred sprehodom privoščila malo (pre)obilen obrok, tretji so njeno modno nepazljivost videli kot posledico hude naglice. Najbolj drzni so menili celo, da si je manekenka, ki je znana po tem, da si veliko upa, med sprehodom s soprogom skočila za grm in potešila svojo spolno slo, zavistneži pa so prepričani, da se je zadrga pač pokvarila in lepotica nima denarja za novo. No še najbolj verjetne se zdijo domneve tistih, ki menijo, da je bila to zgolj Katina pretkana poteza, kako pritegniti pozornost drznih fotografij željnih paparacev in posledično seveda tudi medijev.

Zdravniki so ji svetovali več gibanja

Pred kratkim smo sicer poročali, da se je Kate pred časom mudila v Franciji, kjer se je nekega dne zjutraj zbudila s paralizirano roko. Prestrašeno in obupano manekenko je pregledal hotelski zdravnik, ko pa se je vrnila v Veliko Britanijo, je odšla še na pregled k svojemu zdravniku, saj je želela še drugo mnenje. Prijateljem je povedala, da je imela težave s komolčnim živcem, ki lahko povzroči začasno paralizo, je za britanski Daily Mail povedal eden od manekenkinih prijateljev. Sedaj naj bi ji šlo precej bolje, zdravniki pa naj bi ji svetovali več gibanja. No, naslednjič se bo morda bolj potrudila okrog svojega videza, saj, roko na srce, odprta zadrga ni bila preveč dobra reklama za njeno modno kariero.

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368