Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Zapustila je svojo zabavo?! Le zakaj?

Z.S.
20. 03. 2012 11.31
0

Preteklo nedeljo je pevka Jessica Simpson priredila zabavo za prihajajočega dojenčka, na katero je bilo povabljenih petdeset skrbno izbranih gostov, ki so s pevko preživeli nekaj prijetnih uric. Zabava se je tako nadaljevala tudi po njenem odhodu, saj je Jessica prizorišče zapustila pred ostalimi gosti. Razlog naj bi bila utrujenost, saj je zvezdnica tik pred porodom.

Odšla pred koncem ...

31-letna Jessica Simpson, ki po navedbah tujih medijev pod srcem nosi deklico, je pred nekaj dnevi svoje prijatelje pogostila na tradicionalni zabavi ob prihajajočem dojenčku. Tako imenovano Baby shower zabavo je organizirala zvezdniška načrtovalka zabav Mindy Weiss, bodoča mamica pa je zaradi utrujenosti dogodek zapustila pred svojimi gosti, kar pa ji seveda ni nihče zameril, saj je visoko noseča, njen trebušček pa je vedno večji.

Veseli se poroda

Poseben prostor, ki ga je pevka najela, je bil tako okrašen z rožnato-rumenimi dodatki, baloni v obliki otroških stekleničk in s šopki tulipanov. „Šlo je za otrokom prijazno zabavo, saj je mnogo gostov s seboj pripeljalo otroke,“ je medijem zaupal neimenovani vir. Jessica Alba je tako prišla v družbi sedemmesečne hčerke Haven, pevkina sestra Ashlee Simpson pa se je dogodka udeležila v družbi triletnega sinčka Bronxa. Goste je na vhodu pozdravila bodoča mamica, ki je za to priložnost imela lase spuščene, nosečniški trebušček pa je poudarila svetlo modra obleka. „Tako zelo se veseli vloge mame. Komaj čaka, da spozna to malo deklico,“ je pevkino navdušenje komentiral neimenovani vir. Jessica se je svojim gostom kasneje zahvalila še s sporočilom na twitter profilu: "Včeraj sem se počutila kot v najlepših sanjah!. Najlepša hvala Mindy Weiss za najboljši Baby shower, ki bi si ga želela vsaka mama! Rada vas imam!"

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368