Zadovoljna.si
Catherine Middleton - 29

Trači

Grozne obtožbe! Lena, nečimrna, nesposobna in zapravljiva

Z.C.
11. 03. 2012 13.05
39

Da je britanska kraljica Elizabeta II. zelo zahtevna in kritična, je zagotovo dobro znano. To zadnje čase še posebej občuti 30-letna Kate Middleton, ki je po poroki s princem Williamom postala vojvodinja Cambriška. Kot poročajo nekateri otoški mediji, naj bi bila po kraljičinem mnenju mlada soproga njenega vnuka Williama lena, kraljica pa naj bi se tudi spraševala, ali bo mlada Kate sploh kdaj kos nalogam, ki jo čakajo.

Kraljici naj bi še posebej šla v nos Katina kratka krila.
Kraljici naj bi še posebej šla v nos Katina kratka krila.FOTO: Reuters

Elizabeta II., ki je na britanski prestol sedla 6. februarja 1952 po smrti očeta kralja Jurija VI., uradno pa so jo okronali 2. junija 1953 na slovesnosti v londonski Westminstrski opatiji, naj bi vnukovi soprogi očitala, da je zelo nečimrna, velika zapravljivka in prav nič briljantna oseba. Poleg tega naj bi kraljico zelo motil tudi  Katin slog oblačenja, saj, kot je znano, rada obleče krila, ki ne pokrijejo kolen. Elizabeta II. naj bi Williamovi soprogi očitala, da se premalokrat udeležuje dobrodelnih prireditev. Medtem ko je princ William na območju Falklandskih otokov na šesttedenski vojaški odpravi kot pilot reševalnega helikopterja, se stroga kraljica očitno močno trudi spremeniti ubogo Kate. Kot je znano, Kate tokrat ni odšla s soprogom, saj ga v skladu s pravili kraljevih letalskih sil ne sme spremljati na dolžnostih na tem oddaljenem otočju, ki je pod nadzorom Velike Britanije, lasti pa si ga tudi Argentina.

 

KOMENTARJI (39)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368