Zadovoljna.si
Je modna ikona, a proti znakom staranja ne more nič.

Trači

Ojoj, kaj se dogaja z njenimi rokami?!

Z. T.
25. 09. 2012 15.42
13

Lepa obleka in dober make-up lahko rešita marsikaj, a nekaterih stvari le ni mogoče skriti. To je ugotovila tudi igralka, ki sicer velja za modno ikono in ki določa modne trende. A če že zelo skrbi za svoj videz, se to ne izraža na njenih rokah. Poglejte.

Je modna ikona, a proti znakom staranja ne more nič.
Je modna ikona, a proti znakom staranja ne more nič.FOTO: Profimedia
Sarah Jessica Parker vsekakor velja za modno ikono in v tej vlogi očitno uživa, saj javnost vedno znova navduši s kakšno presenetljivo opravo. Tokrat so jo ujeli, ko je bila na sprehodu z dvojčkoma Marion in Tabitho. Tudi na čisto navaden sprehod 47-letna igralka ne gre "povprečno" oblečena. Najbolj je presenetil njen svetleči zeleni suknjič, a poleg svetleče oprave so fotografi opazili tudi igralkine na videz precej starikave roke. Pravzaprav, kot so se glasili komentarji, je nenavaden, mladosten suknjič še bolj poudaril njene ne več mlade roke.

Vitkost jo "tepe"

Zvezdnica serije Seks v mestu tako kot mnoge njene kolegice išče takšne in drugačne načine, da bi prikrila znake staranja, a roke so tukaj "neusmiljene", saj so, kakršne so. Pri Sarah se problem podvoji, ker igralka nima skoraj nič telesne maščobe, poleg tega še veliko telovadi, so na njenih rokah še zelo poudarjene žile.


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478