Zadovoljna.si
Gwen Stefani - 1

Trači

Kdo se skriva za prosojno oblekico?

Z.S.
14. 08. 2012 12.14
7

Kaj se zgodi, ko na plažo pride svetlolasa zvezdnica, ki v bikinkah pokaže izklesano postavo? Seveda se vse oči uprejo vanjo in se čudijo, kako je lahko telo mamice dveh otrok še vedno tako čvrsto. Kdo je ta gospa, katere vrstnice bi 'ubijale' za takšne obline? Poglejte!

Gwen Stefani - 1
Gwen Stefani - 1 FOTO: X17ONLINE.COM

Kilogrami so hitro izginili

42-letna glasbenica Gwen Stefani je ena tistih mamic, ki se ji sledi poroda praktično ne opazijo. Svetlolasa zvezdnica je leta 2006 povila svojega prvega otroka, sina Kingstona, mali Zuma pa je na svet prijokal dve leti pozneje. Stefanijeva je veljala za lepo in zdravo nosečnico, pridobljeni kilogrami pa so se stopili že nekaj mesecev po rojstvu. Danes se lahko pohvali s čvrstim trebuščkom, ki je njen zaščitni znak že od prvih glasbenih začetkov s skupino No Doubt.

Prosojna oblekica za božansko postavo!

Zvezdnica je plažo v Malibuju tokrat obiskala v družbi moža Gavina Rossdala, s katerim sta se poročila pred desetimi leti. Parček se je predajal sončnim žarkom in se večkrat odpravil v morje, opaziti pa je bilo, da je pevko med vodnimi igricami opeklo sonce, zato je svojo belo polt zaščitila s temeljitim nanosom kreme. Pozneje je svoje telo pokrila z mrežasto oblekico kljub dejstvu, da ima zavidanja vredno postavo, ki ne izdaja njenih let.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368