Zadovoljna.si
Jennifer Lopez

Trači

Ljubezen z mladim fantom dela čudeže

Z.S.
10. 07. 2012 11.35
26

Šteje 42-let, v kopalkah pa je videti veliko boljše kot marsikatera dvajsetletnica. Znano pevko in igralko so paparaci ujeli na plaži v Braziliji, kjer je svoje telo razkazovala v rdečem bikiniju, družbo pa ji je delal postaven mladenič. Uganete, o kom govorimo?

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez FOTO: Reuters
Ljubezen jo je pomladila

Latino diva Jennifer Lopez se pri nekaj več kot štirih desetletjih nima česa sramovati. Mamica dvojčkov, deklice Emme in dečka Maxa, se lahko pohvali s popolnim telesom, ki ga še kako rada pokaže v minimalističnih krpicah. Tokrat se je Lopezova sproščala na eni izmed brazilskih plaž, družbo pa ji je delal 25-letni plesalec Casper Smart. Po poročanju tujih medijev naj bi bil Casper soodgovoren za mladosten stil pevke, ki je med drugim zaslovela tudi zaradi videza, natančneje zaradi svoje nekoliko bolj obilne zadnjice. Za njeno zavarovanje naj bi tako v preteklosti odštela kar 27 milijonov dolarjev. Jennifer je tokrat svoje obline poudarila z rdečimi kopalkami, ki so ji dopuščale sproščeno gibanje, saj je lepa mamica večino časa preživela v morju, kjer se je igrala s svojima otrokoma, družbo pa ji je delal tudi njen izbranec. Simpatično družinico je spremljala še varuška, ki je poskrbela, da sta zaljubljenca imela dovolj časa za nežnosti.

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368