Zadovoljna.si
Lucienne Lončina

Trači

Lucienne Lončina je ostala brez!

J.V.
30. 07. 2013 11.44
66

Priljubljena pevka in nekdanja žirantka šova Slovenija ima talent je letos znova ostala brez dopusta zaradi obilice nastopov, ki jih ima v poletnih dneh tako pri nas, kot tudi v Avstriji in Dubrovniku. No, morja morda ne bo videla kmalu, si pa zato vseeno vzame kak dan za počitek ob svojem domačem bazenu, kjer posonči svoje obline. Lucienne je v zadnjih tednih izgubila opazno število kilogramov in zato bo letos v kopalkah videti še bolje!

Lu se rada posonči kar ob domačem bazenu.
Lu se rada posonči kar ob domačem bazenu.FOTO: Bibaleze.si
Lucienne Lončina
Lucienne Lončina FOTO: Bibaleze.si

Letošnje poletje za Lucienne Lončina ne bo nič drugačno kot prejšnja, njen urnik je namreč natrpan s številnimi koncerti in nastopi. Poletje je čas festivalov in druženja in večina njenih nastopov je dogovorjenih že leto dni vnaprej. "Še posebej ponosna sem letos na povabilo, ki sem ga prejela s strani beneškega jazz festivala, enega najpomembnejših festivalov na mednarodni sceni, ki se vsako leto odvija na elitnih lokacijah v Benetkah,“ nam je ponosno razkrila Lu in dodala, da bodo letos tam nastopila velika glasbena imena, kot so Chic Corea, Keith Jarett in Glenn Miller Orchestra. Pevka je prva iz naše regije, ki se ji je uspelo do sedaj uvrstiti med nastopajoče na omenjenem festivalu. "Vsekakor je to zame velika čast in potrditev. Obenem pa je to veliko priznanje za moje dosedanje delo.“

Počitnice težko uskladijo

Lucienne pa ni edina glasbenica v družini, vedno bolj uveljavljena na glasbeni sceni je tudi njena hčerka Kim. "Ker sva s partnerjem polno zaposlena tudi z duetom Clea in Kim, ki vse več nastopata po Evropi, je naše počitnice težko uskladiti,“ pravi pevka in dodaja, da jim je na koncu potem še vsakič uspelo. "Na počitnicah se seveda rada spočijem kak dan ali dva, preostali del dopusta pa smo zelo aktivni. Rada spoznavam nove kulture, običaje in glasbo.“

Mikajo jo sanjske plaže

V preteklih letih so obiskali že nekaj prekrasnih destinacij, v prihodnje pa Lu najbolj mika Irska. "Ta zelena dežela veselih ljudi s svojo čudovito glasbo. Rada bi obiskala tudi prekrasne plaže Mauritiusa, za katere vem, da so dobile nagrado najlepših plaž na svetu." In če smo že pri plažah, mikajo jo tudi Sejšeli, otok Praslin in Anse Lazio. 

KOMENTARJI (66)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404