Zadovoljna.si
Poletne mesece naj bi par preživljal v Milanovi luksuzni vili v Čeneju.

Trači

Nova luksuzna vila za Severino in Milana!

Z.M.
31. 03. 2012 08.29
2

Pred mesecem dni je v življenje Severine in njenega partnerja Milana Popovića vstopil njun sin Aleksander. Deček je bil nedvomno najbolj težko pričakovan medijski otrok na Balkanu, do danes pa še nobenemu fotografu dečka s slavno mamico ni uspelo ujeti v fotografski objektiv. Čeprav se Severina že nekaj mesecev izogiba medijski pozornosti, predstavniki srbske sedme sile ne prenehajo pisati o slavni družini. Trenutno poročajo o luksuzni vili blizu Novega Sada, kamor naj bi se pevka s svojim partnerjem in sinom Aleksandrom preselila v kratkem.

Aleksander, prvorojenec hrvaške pevke Severine in srbskega poslovneža Milana Popovića, je te dni dopolnil mesec dni, njegova slavna starša pa vse od njegovega rojstva za medije nista podala prav nobene izjave. "Severino poznam že dolgo časa in kolikor jo poznam, ji v teh časih prija medijski molk. Želi predvsem uživati v materinstvu,“ je povedal urednik in voditelj vojvodinske televizije Aleksandar Filipović. Čeprav se ena najbolj priljubljenih hrvaških pevk spretno izogiba stiku z novinarji, pa slednji ne prenehajo pisati o njeni slavni družinici. Trenutno ugibajo predvsem, kje bosta Severina in Milan živela in vzgajala svojega prvorojenca.

Odločata se med več rezidencami

Večina meni, da si bosta eno od pribežališč ustvarila v vasi Čenej blizu Novega Sada. Tam je Milan namreč postavil luksuzno vilo, ki naj bi bila kmalu pripravljena na vselitev. Severina in njen sin naj bi tam skupaj s srbskim podjetnikom preživljala poletne mesece. Uspešni par se sicer lahko pohvali tudi s prestižnima stanovanjema v Beogradu in Splitu, Milan pa je nedavno kupil tudi enega najlepših poslovnih prostorov v Novem Sadu ter hotel v svojem rodnem Vršcu. Prostora za udobno življenje eni najbolj obleganih družin na Balkanu tako zlepa ne bo zmanjkalo.

Poletne mesece naj bi par preživljal v Milanovi luksuzni vili v Čeneju.
Poletne mesece naj bi par preživljal v Milanovi luksuzni vili v Čeneju.FOTO: Nova TV

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368