Zadovoljna.si
Z Miho sta samo prijatelja in nič drugega.

Trači

Maja Keuc: Povezujejo me z vsakim moškim!

Z.T.
20. 03. 2012 11.32
8

Pred tednom dni smo pisali o tem, da naj bi imela pevka Maja Keuc novega fanta, zagledala naj bi se namreč v radijskega voditelja Miho Orešnika. Skupaj so ju ujeli na praznovanju Majinega rojstnega dne in na zabavi po izboru za slovensko pesem Evrovizije, kjer sta delovala kot dva zaljubljenca. A ni čisto tako. Maja nam je zagotovila, da sta z Miho le prijatelja ter da je še vedno samska, saj se trenutno posveča predvsem svoji glasbi. Sicer pa jo moti, da jo mediji povezujejo prav z vsakim moškim, ki se giblje v njeni bližini ...

Z Miho sta samo prijatelja in nič drugega.
Z Miho sta samo prijatelja in nič drugega.FOTO: Marko Ocepek

Svojega osebnega življenja ne želi deliti z mediji.
Svojega osebnega življenja ne želi deliti z mediji. FOTO: Dejan Nikolič

"Miho poznam kako dobro leto, in sicer kot del ekipe enega od komercialnih radiev, s katero smo se zelo dobro ujeli, včasih pa se tudi neposlovno družimo. Je moj prijatelj in med nama ni nobenih drugačnih ali celo ljubezenskih vezi. Ne vem, kje so ljudje opazili, da bi se naj med nama pletlo kaj drugega, sem pa opazila, da me novinarji povezujejo z vsako osebo moškega spola, ki se pojavi v moji družbi. Do svojih prijateljev imam ljubeč odnos in en objem še ne pomeni, da se že zato med nami kaj plete,“ nam je razložila Maja Keuc, ki je konec lanskega leta končala razmerje s plesalcem skupine Maestro Anžetom Zalarjem. Od takrat je samska, odločila pa se je, da se bo v prihodnje posvetila svoji karieri in se nekaj časa ne bo vezala. "Nekaj časa sem že samska, in to mi ustreza. Sicer pa je moje osebno življenje moje in ga nimam velike želje deliti z mediji. Težko vse skrijem, saj sem javna oseba in se tudi zavedam, da takšne novice slej kot prej pridejo na dan, vendar tisti, ki me poznajo, vedo, da v tem ne uživam,“ je razložila.

Vse ob svojem času

Keučeva se trenutno posveča predstavi v enem od slovenskih gledališč, še zmeraj prepeva in načrtuje stvari za naprej. "Po dolgem času imam spet malo časa zase, za svoj razvoj, in to mi zelo ustreza. Za mano sta dve izjemno naporni in polni leti, zato želim naslednje korake delati bolj počasi, da se jim bom lahko tudi s pravo mero posvetila. Zorim kot pevka in oseba, bi pa rada to leto največ naredila na svoji glasbeni izobrazbi. Vse druge stvari pa ob pravem času in na pravem mestu,“ je še dodala za konec.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368