Zadovoljna.si
Maja in Klemen sta iz "športnih" prijateljev postala ljubimca.

Trači

Razkrito: Maja P. ljubi dolgolasega motorista!

Z.M.
31. 05. 2012 07.05
54

Maja Prašnikar, ki je nekoč grela posteljo nekdanjega pevca skupine The Drinkers Matjaža Živkoviča - Makija, je očitno ponovno zaljubljena. O tem govori simpatična fotografija na Facebooku, na kateri Maja objema skrivnostnega dolgolasca.V njem smo prepoznali Klemna, pevkinega domnevnega prijatelja za "športat", kot nam je povedala februarja. Očitno je mladenič tako dober "športnik", da se je Maja odločila, da ga kar obdrži!

Maja in Klemen sta iz "športnih" prijateljev postala ljubimca.
Maja in Klemen sta iz "športnih" prijateljev postala ljubimca.FOTO: Facebook
Maja P.
Maja P. FOTO: iStockphoto

Svetlolaso Majo Prašnikar so v preteklosti povezovali s številnimi moški, a je pevka za vse trdila, da so le njeni prijatelji. Nazadnje smo jo o tem spraševali februarja, ko je bil aktualen skrivnostni temnolasec Klemen, ki nam ga je Maja opisala kot prijatelja za "športat". Očitno njun odnos le ni bil tako nedolžen, kot nam je povedala pevka. Na Facebooku je namreč objavila fotografijo, na kateri je objeta in zaljubljena, njeni prijatelji pa so pod fotografijo napisali kar nekaj komentarjev, ki nakazujejo na to, da nista le prijatelja. "Luštna sta, bravo!", "Klemen & Maja sitting in a tree, K.I.S.S.I.N.G." in podobni komentarji so očiten dokaz, da je Maja zasedena. Še en dokaz, da je Maja v razmerju z dolgolascem, je tudi dejstvo, da ima on, ime mu je Klemen Drobež, na Facebooku zapisano, da je v razmerju z Majo Prašnikar.

Od prijatelja za "športat" do fanta

Klemna smo kot potencialnega partnerja Prašnikarjeve omenili že februarja, ko so ju naključni sprehajalci opazili med sprehajanjem po živalskem vrtu. Skrivnosten parček se je že takrat menda objemal, a pevka je takoj našla razlago za to. Dolgolasec naj bi bil njen prijatelj Klemen, s katerim skupaj "športata", a za zdaj še ne med rjuhami, je trdila.

KOMENTARJI (54)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413