Zadovoljna.si
Fotografija Maje, ki je nastala na poroki Daše in Rajkota.

Trači

Z Majo naj bi Dašo varal že pred poroko ...

Z.M.
30. 03. 2012 10.32
81

Pred časom so različni slovenski mediji pisali o tem, da naj bi imela zakonca Hrvatič le nekaj tednov po rojstvu sina Krisa že težave v zakonu. Razlog naj bi bila Rajkova nezvestoba, kar pa primorski podjetnik glasno zanika. Daša možu sicer zaupa, vseeno pa nikakor ne potihnejo izjave neimenovanih virov, ki trdijo, da poslovnež nekdanji manekenki ni zvest. Varal naj bi jo s skupno prijateljico Majo Bašić, ki je bila tudi ena od povabljenih na njuni poroki, čeprav naj bi menda z Rajkom skakala med rjuhe, že preden sta si Daša in njen 30 let starejši mož obljubila večno zvestobo.

Fotografija Maje, ki je nastala na poroki Daše in Rajkota.
Fotografija Maje, ki je nastala na poroki Daše in Rajkota.FOTO: Facebook
Daša si zatiska oči pred Rajkovo nezvstobo.
Daša si zatiska oči pred Rajkovo nezvstobo. FOTO: Vesmin Kajtazovič

Zgodba o ljubezni Rajka in Daše Hrvatič je mnoge spominjala na sodobno pravljico, ki pa se ne bo nujno pohvalila s srečnim koncem. Le nekaj tednov po rojstvu njunega sina Krisa so v medije namreč pricurljale govorice, da primorski poslovnež svojo precej mlajšo ženo vara. Rajko je to zanikal, Daša mu verjame, zlobni jeziki pa vztrajajo pri tem, da so bili večkrat priča zabavam, na katerih je Hrvatič preživljal čas z lepoticami, medtem ko je noseči Daši doma družbo delala njena mama.

Maja je nekdanja žena Rajkovega prijatelja

Med omenjenimi lepoticami, s katerim Rajka ni povezoval le prijateljski odnos, naj bi bila tudi Maja Bašić, ki je bila do nedavnega poročena z Rajkovim prijateljem Giordijem Golemacom, od katerega se je medtem ločila in zato spet prevzela svoj dekliški priimek. Postavna rjavolaska je bila, takrat še z možem, povabljena tudi na Hrvatićevo poroko, na kateri je posnela zloglasne fotografije Rajkovega striptiza, o čemer smo pisali tudi na zadovoljna.si. Njuna afera naj bi se začela, še preden sta se Daša in poslovnež sprehodila pred oltar, očitno pa nista bila dovolj previdna pri skrivanju.

KOMENTARJI (81)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368