Zadovoljna.si
Naomi Campbell

Trači

Manekenka pokazala grozljivo plešo

Z.K.
09. 08. 2012 14.41
30

Naomi Campbell se spopada s hudo težavo, plešavostjo, ki je s časom vse hujša. Dolgoletno nošenje lasulj je na njenem lasišču namreč pustilo grozljive posledice, ki so jih paparaci že večkrat ovekovečili. Tokrat so jo ujeli na dopustu, poglejte fotografije ...

Dolgoletno nošenje lasulj je terjalo svoj davek

Temnopolta manekenka Naomi Campbell je svojo manekensko kariero začela že kot 15-letno dekle in močno zaznamovala pozna osemdeseta in zgodnja devetdeseta leta preteklega stoletja. Tako je zelo zgodaj začela nositi lasulje, kar je na njenem lasišču pustilo hude posledice. 42-letno manekenko so paparaci tokrat ujeli na počitnikovanju na Ibizi. Njeno brezhibno telo pa je zasenčila pleša, ki se vidno veča.

Iste težave imajo tudi druge zvezdnice

Strokovnjaki so potrdili, da Naomi trpi za plešavostjo, ki je posledica nošenja lasnih podaljškov oziroma lasulj. Pojavi se takrat, ko podaljški izpulijo naravne lase, posledice pa se običajno kažejo na lasni liniji tik ob čelu ali na straneh, kjer so lasje šibkejši. Lasje se obnovijo v časovnem obdobju od treh mesecev do enega leta. Če se puljenje nadaljuje lahko tudi prenehajo rasti. Takrat je edina možnost le še presaditev las. Tovrstne težave z lasmi so imele že številne zvezdnice, ki so ali so bile redne uporabnice lasnih podaljškov. Med njimi so tudi Paris Hilton, Victoria Beckham, Britney Spears in še bi se dalo naštevati.

Škoda je nepopravljiva

Strokovnjakinja za lasne podaljške Tatiana Karelina, ki z njimi sicer oskrbuje tudi zvezdnice, je o Naominem stanju povedala, da vrsta plešavosti, za katero trpi Naomi, ne napreduje kot ostale vrste aloplecie oziroma izgube las. "Na določeni stopnji je škoda popravljiva, vendar to ne velja v nedogled. Ko je lasni mešiček že močno poškodovan, lasje nikoli več ne zrastejo,“ pojasni Tatiana. "Na kateri stopnji je Naomi, je s fotografij težko presoditi. Glede na prve nastale fotografije, ki pričajo o škodi na njenem lasišču, bi se lahko reklo, da njeni lasje ne bodo več zrasli,“ še doda.

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375