Zadovoljna.si
"Mi smo se imeli radi," se svojih časov v Gostilni spominja Teja.

Trači

V Gostilni padajo maske!

U.S.
21. 10. 2013 13.10
22

Če smo lansko leto v nadvse priljubljenem resničnostnem šovu Gostilna išče šefa poleg odkritega boja za prestižno nagrado spremljali tudi ljubezensko romanco med Tejo Perjet in Janijem Jugovicem, smo letos priča predvsem žaljivkam, dretju in zahrbtnosti, je prepričana lanskoletna tekmovalka, ki je v šovu spoznala ljubezen svojega življenja.

Jani Jugovic in Teja Perjet sta nedvomno eden tistih redkih parčkov, ki jih je ustvaril resničnostni šov in ki sta uspela romanco izpred kamer prenesti tudi v življenje po koncu šova. Spomnimo, Teja se je v šovu na novo zaljubila, kljub temu da jo je doma čakal dolgoletni partner, s katerim sta si ustvarila že skupno gnezdece.

"Mi smo se imeli radi," se svojih časov v Gostilni spominja Teja.
"Mi smo se imeli radi," se svojih časov v Gostilni spominja Teja. FOTO: 24ur.com
Našla je svojo srečo

A življenje se ji je po bivanju v slavni Gostilni povsem obrnilo na glavo. Spoznala je, da v svojem razmerju ni srečna ter se na novo zaljubila. Naklonjenost ji je vračal tudi tekmovalec Jani, s katerim danes uspešno nadaljujeta svojo pravljico. Skupaj sta zaživela že kmalu po koncu šova in si ustanovila podjetje.

Mi smo se imeli vsaj radi

Letos, vsaj zaenkrat, spremljamo malce drugačno zgodbo. "No vidite, kako maske padajo ... Žiga ostaja že od začetka tak, kot je ... ja, je samovšečen, ampak ni škodljiv ... Kaj pa žaljivi Tilen in hujskajoči Tomaž ... Ni 'simpl' bit' not' - pa čist preveč je krega ... mi smo se imeli radi," je o letošnjem dogajanju v Gostilni zapisala Teja Perjet, ki svoje udeležbe v šovu nikoli ni obžalovala.

Kaj nas čaka letos?

Ali se bo tudi letos vnela kakšna iskrica, bo na koncu zmagala odkritost ali zahrbtnost, kdo bo s kom stkal prijateljsko vez in kdo bo komu sovražnik, pa si lahko ogledate že nocoj ob 20.uri v novi studijski oddaji Gostilna išče šefa ali vsak dan na VOYO - kjerkoli in kadarkoli.

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493