Zadovoljna.si
Milla Jovovich

Trači

Med snemanjem reklame pokazala preveč …

Z.N.
11. 05. 2012 11.31
11

Snemanja utegnejo biti včasih prav zabavna. Tokrat je med snemanjem reklame za novo dišavo Milli Jovovich nekoliko ponagajala oblekica, ki je, ko je soigralcu skočila v objem, malce preveč zaplapolala in razkrila še tisto, kar je želela, da bi ostalo zakrito.

Milla Jovovich
Milla Jovovich FOTO: Reuters

Manekenka in filmska igralka Milla Jovovich se je v New Yorku udeležila snemanja oglasnega spota za novo dišavo. Med snemanjem prizora, v katerem oblečena v črno obleko skoči soigralcu manekenu Carlosu Casii Grande v objem, je poskrbela za nekaj smeha in zabave. Obleka je namreč nekoliko preveč zaplapolala in razkrila njeno zadnjico in bele tangice. Paparaci so seveda vse ujeli v objektiv, za potrebe reklame pa so prizor posneli še enkrat.

Milla se sicer s poziranjem ukvarja že od 11. leta. Filmsko kariero je začela z nastopom v filmu Vrnitev v modro laguno, zaslovela pa je z vlogo v Petem elementu. Vse od rojstva hčerke Ever Gabo dalje se je bolj posvetila materinski vlogi in že pred časom je dejala, da se zadnja leta njeno življenje vrti predvsem okoli hčerke. "Če bi vedela, da je danes zadnji dan življenja na Zemlji, bi ga preživela v svoji hiši v Los Angelesu z možem Paulom in hčerko Ever. Na življenje bi nazdravila s svojim najljubšim koktajlom in ga z užitkom popila," je dejala. Moža režiserja Paula Andersona je spoznala leta 2002 na snemanju filma Resident Evil, s katerim sta si nato leta 2009 tudi uradno obljubila večno zvestobo.

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368