Zadovoljna.si
Severina

Trači

Škandal: Milan ni oče Severininega otroka!

N.J.
21. 10. 2013 12.51
29

Tako vsaj trdijo na nekem hrvaškem portalu, kjer navajajo, da naj bi srbski menedžer Milan Popović le 'branil' hrvaško zvezdnico Severino, ki naj bi sinčka Aleksandra imela z nekim srbskim mafijcem. Je bila Severinina zveza z Milanom res samo medijska prevara?

Je vse le igra za javnost?
Je vse le igra za javnost?FOTO: Facebook
Boj za skrbništvo med Severino in Milanom Popovićem se prek medijev odvija že kar nekaj časa. Zaradi njune slave tudi težko rešujeta osebne stvari v tajnosti. Hrvaški portal Tjedno.hr je poročal, da Milan sploh ni oče malega Aleksandra. "On le igra očeta, tako kot je nekaj časa igral Severininega soproga," poroča portal. "Severina se na sodišču bori za sina, v bistvu pa javnosti skriva velik del resnice. Milan ni oče njenega otroka, temveč dela uslugo svojemu prijatelju, domnevno srbskemu mafijcu, s katerim je bila Severina v zvezi." Severina in njen nepoznani ljubimec naj bi bila par, ko pa so se stvari med njima zapletle z otrokom, naj bi 'vskočil' Milan. Severina naj bi se namreč bala, kako bi javnost reagirala, če bi izvedela, da je bila v zvezi z nevarnim kriminalcem.

Ogorčenje nad pisanjem

Srbski mediji so poročanje hrvaškega portala označili za sramoto. "Saga o razvezi Severine Vučković in Milana Popovića gre v umazane vode, a najnižji možni prag so dosegli hrvaški mediji, ki so objavili, da 'srbski poslovnež ni oče Severininega sina, temveč je neimenovani srbski mafijec'," pišejo. Hrvaški portal še navaja, da ima Severina rada 'grobe' moške. "Tak tip moških ji odgovarja. Po skrivni vezi z Milanom Lučićem in nekaterimi generali, se je v njenem življenju pojavil kriminalec, ki je brez vsakih zadržkov. A kar odgovarja njen, ni primerno za javnost, medije in številne sponzorje, od katerih je dolga leta živela," še piše portal.

Kmalu še ime pravega očeta Severininega sina?

Avtor članka Dražen Stjepandić naj bi, kot navajajo srbski mediji, stal za svojimi besedami. Podatke naj bi dobil od vira, ki ga ne namerava razkriti, sicer pa se menda ne boji nobenih tožb. "Informacije sem dobil od beograjskih virov, ki jim zaupam. Poznano mi je ime pravega očeta Severininega sina, a to bomo objavili naknadno," naj bi še izjavil novinar.
 

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493