Zadovoljna.si
Mila Kunis - 4

Trači

Milo odpustili, ker se je zredila

Z.C.
08. 11. 2012 10.56
2

Mila Kunis, prelepa igralka, ki je v srcu hollywoodskega zvezdnika Ashtona Kutcherja prevzela mesto Demi Moore, je doživela hladen tuš. Kot poročajo številni mediji, naj bi jo modna hiša Dior odpustila, ker se je zredila. Ne igralka ne tiskovni predstavnik hiše Dior se na poročanje medijev še nista odzvala.

Milin zaobljeni trebušček je sprožil govorice, da bosta z Ashtonom zibala.
Milin zaobljeni trebušček je sprožil govorice, da bosta z Ashtonom zibala.FOTO: fameflynet.com

Vest, da so Milo Kunis pri Diorju čez noč odpustili, ker se je preveč zredila, je v medijih po vsem svetu odjeknila kot strela z jasnega. Govorice so dokaj vztrajne, čeprav vesti uradno še nobena od zainteresiranih strani ni potrdila. Kunisova, ki je bila pri Diorju zaščitni obraz za torbice Miss Dior, je od novembra lani v razmerju z Ashtonom Kutcherjem, čeprav je igralec priznal, da se je v lepo Ukrajinko zagledal že ob njunem prvem snidenju pred leti. Nedolgo tega so se v medijih pojavila tudi ugibanja o tem, da je 29-letna igralka morda noseča. "Želim si družine. Raje bi imela otroka kot novo filmsko vlogo," je povedala Mila v enem od zadnjih intervjujev, Ashton pa je pred kratkim medije pozval, naj njegovo partnerico pustijo pri miru, kar je še podkrepilo govorice o domnevni nosečnosti. Kakor koli, če je vest o tem, da je Dior pogodbo z Milo prekinil zaradi odvečnih kilogramov, resnična, prestižna modna hiša tvega tožbo. Kunisova bi lahko po mnenju dobro obveščenih virov iskala pravico na sodišču, saj v pogodbi, ki jo je sklenila z Diorjem, naj ne bi bilo klavzule, ki bi zadevala njeno težo.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413