Zadovoljna.si
Kate Winslet brez ličil

Trači

Močno sporočilo, ki ga mora prebrati vsaka ženska!

J.V.
03. 09. 2015 11.55
20

Lepotni ideali po svetu, zlasti v Hollywoodu, so v zadnjih letih za marsikatero pripadnico nežnejšega spola postali nedosegljivi. Sodeč po njih, bi morala biti vsaka ženska ves čas urejena od glave do peta, biti izklesana, naličena in imeti urejeno pričesko. Če tem idealom ne ustreza, postane žrtev negativnih komentarjev.

Kate Winslet brez ličil
Kate Winslet brez ličilFOTO:
Standardi, ki naj bi se jih morale držati zlasti zvezdnice, saj sicer hitro postanejo tarča kritik. V takšni situaciji se je v preteklosti znašla tudi igralka Kate Winslet, ki se je pred kratkim odločila, da na ves glas pove resnico!

Lepotni ideali so se v zadnjih desetletjih močno spremenili.
Lepotni ideali so se v zadnjih desetletjih močno spremenili. FOTO:

»Vem, da sem bolj polne postave, da so moja stopala velika in da imam včasih grozno pričesko. Med odraščanjem in še danes od ženske le redkokdaj dobim pozitiven komentar glede videza. Večinoma slišim le kritike. A zavedam se, da gre za kritike, ki ponavadi pridejo od ljudi, ki na Facebooku zelo radi negativno komentirajo, ker niso zadovoljni sami s sabo,« je svetu sporočila hollywoodska zvezdnica, katere sporočilo je lahko navdih vsaki ženski. Svoje besede je podkrepila s fotografijo, na kateri nima niti kančka ličil.

»Zavedam se, da imam gube, a želim si, da vidite preko njih. Rada bi se sprejela, takšna kot sem, in želim, da se tudi vi sprejmete takšne, kot ste, in se imate radi,« je dodala Kate in izrazila željo, da vsak, ki bo sporočilo prebral, to tudi deli naprej in s tem vsem negativnim ljudem sporoči, da jih njihove kritike ne prizadenejo. »Dajte jim vedeti, da ste se odločili, da ne boste postali njihova žrtev!« poziva Kate. «Ljudje naj vas cenijo takšne, kot ste!«
 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413