Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Mokri užitki Berlusconijeve hčerke

J.V.
15. 07. 2013 11.08
2

Medtem ko se njen oče in nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi te dni pripravlja na služenje zaporne kazni, pa njegova hčerka Eleonara Berlusconi s svojim britanskim fantom in njunim 7-mesečnim sinom Riccardom uživa na Sadiniji. Zaljubljeni parček so ujeli med javnim izkazovanjem ljubezni, fotografije pa so se hitro znašle na vseh naslovnicah italijanskih rumenih medijev. Slavna družina je le ena izmed mnogih, ki so si v teh dneh privoščile morskih oddih v Italiji.

Družina Berlusconi je bila v zadnjih mesecih v središču medijske pozornosti, za kar je zaslužen predvsem nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi, ki mu je milansko sodišče pred nekaj tedni dosodilo osem let zaporne kazni. Medtem ko so se pred kratkim pojavile govorice, da naj bi vodenje njegove politične stranke prevzela njegova najstarejša hčer Marina Berlusconi, kar je sama sicer zanikala, pa se je njegova druga hčer, 27-letna Eleonara Berlusconi, s svojo družino umaknila na Sardinijo. V družbi fanta in britanskega manekena Guya Binnsa in njunega sedem mesecev starega sina Riccarda, so jo ujeli med poležavanjem na eni izmed osamljenih plaž, kjer so upali, da bodo daleč od radovednih oči, a so jih paparaci hitro našli.

Na počitnicah se jim je pridružila njena sestra

Eleonara in Guy naj bi začela svojo romanco leta 2011, potem ko sta se spoznala na eni izmed modnih revij na milanskem tednu mode. Na njunem oddihu jima družbo delajo tudi prijatelji, s katerimi so nastanjeni v razkošni vili v obmorskem mestu Porto Rotondo, na počitnicah pa se jim je pridružila tudi njena sestra Barbara Berlusconi. Silvio je prihod svojega sedmega vnuka najavil letos januarja in dejal: "Politične težave se zdaj zdijo tako daleč. Sedmič sem postal dedek, in sicer je moja hčerka Eleonara rodila sina Riccarda.“ 27-letnica se je po porodu hitro vrnila v svojo prejšnjo formo in se znebila kilogramov, ki so se ji nabrali med nosečnostjo.

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478