Zadovoljna.si
Iva Majoli z družino

Trači

Slavna Hrvatica soprogu grozi, da ga bodo pretepli

Z.M.
14. 03. 2012 14.05
5

Nekdanja hrvaška tenisačica Iva Majoli se je znašla v primežu policije, saj jo je zaradi groženj prijavil njen lastni mož Stipe Marić. Slednji trdi, da mu je žena grozila, da bo najela nekoga, da ga bo pretepel pred stanovanjem; dodala je še, da se ji gabi in da če želi vojno, jo bo tudi dobil. Majolijeva je tovrstne obtožbe zanikala in izjavila, da jo Marić že več let pretepa. Policija zadeve še ni uradno komentirala.

Stipe se boji za svoje življenje.
Stipe se boji za svoje življenje.FOTO: Nova TV
Pred petimi leti sta se poročila ...
Pred petimi leti sta se poročila ... FOTO: Nova TV

31-letni ekonomist Stipe Marić in 34-letna tenisačica Iva Majoli sta si pred petimi leti obljubila večno zvestobo, danes pa si strežeta po življenju. Par, ki ima 5-letno hči Mijo in že od januarja ne živi več pod isto streho, je v svoj razpadajoči zakon vmešal tudi policijo, saj se je Stipe v nekem trenutku zbal za svoje življenje. Kot poročajo hrvaški mediji, naj bi Marić, potem ko mu je žena grozila, da ga bo nekdo počakal pred vhodom v stanovanje in ga izbrisal z zemlje, za pomoč prosil može v modrem. Majolijeva naj bi mu rekla tudi, da se ji gabi in da se je med njima začela vojna.

Zanika krivdo, mož naj bi jo tepel

Tenisačica je tovrstne obtožbe takoj zanikala in policiji povedala, da jo mož že več let pretepa. Njuni znanci trdijo ravno nasprotno, športnica naj bi namreč možu javno grozila, da bo našla nekoga, ki bo zanjo lagal na sodišču, obljubila je tudi, da mu bo uničila podjetje. 31-letnica naj bi bila sicer že nekaj časa v razmerju z Denisom Popovićem, možem njene dobre prijateljica Ivane, ki ima prav tako hčer, s katero sta se z Ivino hčerko Mijo veliko igrali.

... danes njun zakon pretresajo škandali.
... danes njun zakon pretresajo škandali.FOTO: Nova TV

Tudi zakonca Popović imata zaradi afere med Ivo in Denisom velike težave, eden od njunih prepirov pa se je končal celo z davljenjem. Oba sta bila zaradi tega ovadena zaradi družinskega nasilja.

Skrbi ga za hčer

Marić je pred dnevi izrazil tudi skrb za svojo 5-letno hčer, ki je skupaj z mamo za naslovnico ene od hrvaških revij pozirala naličena in s pobarvanimi lasmi. Primer je že prijavil centru za socialno delo, kar naj bi še dodatno razjezilo nekdanjo profesionalno tenisačico.

Iva naj bi bila v razmerju z možem svoje prijateljice Ivane, Denisom Popovićem.
Iva naj bi bila v razmerju z možem svoje prijateljice Ivane, Denisom Popovićem.FOTO: Nova TV

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375