Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

To pa je nerodno: slavni nogometaš povsem osramočen!

J.V.
31. 07. 2013 08.21
8

Njen sin velja za enega najbolj nadarjenih in kontraverznih nogometašev v Veliki Britaniji, česar pa ne bi sklepali po fotografijah, ki so nastale pred nekaj dnevi, ko so 55-letno Sue ujeli, ko je mrtvo pijana obležala na zadnjem sedežu taksija, pri tem pa nehote razkazovala svoje intimne predele. John Terry zagotovo ni bil navdušen nad neprimernim vedenjem svoje mame, ki očitno tudi v šestem desetletju še vedno ne ve, kje so njene meje.

Mama angleškega nogometaša Johna Terryja je pri 55-letih še vedno divja žurerka. To je dokazala tudi pred dnevi, ko se je pridružila svoji snahi Toni na ženskem večeru. Slavno babico so paparaci ujeli, ko je zapuščala znani londonski nočni klub in glede na to da je komaj hodila, je bilo paparacem hitro jasno, da je Sue pregloboko pogledala v kozarec in si naredila pravo sramoto. Ponižanja pa ni občutila zgolj ona, ampak tudi njen sin, ki je naslednji dan na naslovnicah rumenih medijev lahko videl svojo alkoholizirano mamo. Ta je mrtvo pijana obležala na zadnjem sedežu taksija, pri tem pa v kratki obleki pokazala tudi vse svoje intimne predele.

To se za babico res ne spodobi...

"Sue se je ves čas opotekala. Bila je popolna zmeda in več kot očitno je bilo, da je preveč popila. Iz kluba je prišla vsaj pol ure pred Toni in nato padla skupaj na zadnjem sedežu taksija. Sprva je ležala kar na tleh,“ je povedal očividec. Za njo je nočni klub zapustila tudi Toni, ki je bila vsekakor veliko bolj trezna kot njena tašča.

Obtožili so jo kraje

To pa ni prvič, da je Sue s svojim neprimernim vedenjem napolnila naslovnice rumenih medijev. Leta 2009 se je znašla v središču pozornosti policije, ker naj bi ukradla vredna oblačila v enem izmed londonskih nakupovalnih centrov. Med ukradenimi stvarmi naj bi bila tudi hrana za hišne ljubljenčke, natikači in sladkarije.

Rad bi se znebil slabega ugleda

Sicer pa tudi preteklost njenega sina in kapetana nogometnega kluba Chelsea ni brezmadežna. Ta se namreč že nekaj let trudi znebiti ugleda odvisnika od iger na srečo in alkohola ter dokazati, da ni več ženskar, temveč zvest mož in predan očka. Terry se je pred nekaj leti poročil s kozmetičarko Toni, s katero ima dvojčka.

 

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478